• 11402
    baştan söyleyeyim sneijder'i çok severim. gönderilmesine karşı çıkanlardandım. lakin sneijder artık futbolcumuz olmadığından, eski formundan uzak olduğundan yani artık futbolu bırakma raddesine geldiğinden ve sırf sneijder sevdası yüzünden belhanda'yı sahiplenmeyen yazarları gördüğümden belhanda'yı sneijder'e tercih edeceğimi belirttiğim ve nedenini de kimseyi kırmadan esprili bir dille yazdığım bir entry yüzünden troll ilan edildiğim ve ilan edenlerce engellendiğim sözlük. isim vermeme gerek yok sanırım. herkes onların kim olduğunun az buçuk farkında. kendileri gibi düşünmeyen insanları troll ilan etmenin anlamı nedir? sadece hoşuna gitmeyen bir(1) entry yüzünden burada insanları engellemek ve kırmak ne kadar doğru? entrymi söz konusu yazara açıklamak için mesaj atmaya çalıştım ama atamadığımı görünce engellendiğimi fark ettim. üzüldüm açıkçası. herkesi düşüncelere saygıya davet ediyorum.

    aslolan galatasaray!

    edit: geçen yıl bruma'yı rodrigues'ten daha çok seviyordum. bu yıl ise rodrigues'i bruma'dan daha çok seviyorum. sebebini anlamak için 45 iq yeterli sanırım.

    edit2: söz konusu troll(!) entrym: (bkz: #2353103)

    edit3: tartışmalardan değil troll denilmesinden rahatsızım. sözlük kimsenin tekelinde değil. hakaret etmediğim sürece istediğim futbolcunun başlığı altında istediğim zaman görüşlerimi bildirebilirim. troll diyenlerin sayısı artmış bu arada. aferin gençler aynen devam. varsa karşıt görüşünüz buyurun yazın. sözlük bunun için var. troll deyip çekilince tartışma yapmış olmuyorsunuz. anlatamadık gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın