• 11242
    öncelikle merhaba sevgili sözlük.

    bundan tam 1 ay önce; ""galatasaray sözlük temel amaç ve hedefleriyle bağdaşmama: sözlüğü diğer kullanıcılar ve karşıt görüş taşıdığı yazarlar için çekilmez hale getirecek bir üslup taşıyor." gibi bir sebep ile, hiç bir uyarı almadan tam tamına 1 ay ceza alarak uzaklaştırıldığım sözlük. sözlükteki ceza sistemi nasıldır bilmiyorum ama, hiç bir uyarı almadan ilk defa ceza alan birine 1 ay ceza vermek ne kadar doğru bilemedim.

    ceza aldığım söz konusu entrylerin ise silinmemiş olması enteresan tabi. madem sözlük formatına aykırı birkaç entry sebebiyle bir yazar ceza alıyor, o yazarın formata uymayan entryleri neden varolmaya devam ediyor cidden merak etmekteyim? keza ceza sebebiyle özel mesaj atamamamdan mütevellit, cezayı uygun gören moderatör arkadaşa ceza sebebi hakkında soru dahi soramadım.

    ek olarak biz basit yazarlar, sözlükteki moderatörlerden birini şikayet etmek istesek bunu gerçekleştirme şansımız var mı merak etmekteyim? çünkü daha uyarı dahi almadan, aldığım bu ceza ile ilgili şikayette bulunmak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın