resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14613
    "bir gün galatasaray'a döneceği" iddiası hep mevcuttu ve açıkçası halen sempatik sayılabileceği 2015 yazında barcelona'ya 5 yıllık imza attığında aklıma ilk gelen şeyler şunlardı;

    1- barcelona'nın 30 küsur milyon euro verip aldığı arda'yı biz bu 5 sene içinde hangi parayla geri alacağız?
    2- 5 yıl sonra boşa çıkacak olsa 33-34 yaşındaki arda'dan bize ne hayır gelir?

    size yemin ederim 2015 yazında aklımdan geçenler bunlardı ve kendisi 2018 ocak ayı itibariyle detaylarını bilmediğimiz acayip bir sözleşme ile başakşehir'de... naif düşünmüşüm gerçekten, hayat insanın önüne çok ilginç hikayeler çıkartabiliyor. her şeyi geçtim barcelona'da tek ayağı kopsa insan hala verimli olabileceği bir yaşta pat diye başakşehir'e düşmez. başakşehir ya? başakşehir... inanılmaz bir "futbolculuk" hikayesi ve de bir o kadar akıl almaz bir vizyonsuzluk.

    barcelona'daki maaşı 8 milyon euro falanmış ve başkanın dediklerine göre başakşehir'de oynayacağı süre zarfında tüm maaşından istanbul ekibi sorumlu olacakmış. benim şahsi düşünceme göre arda bu 8 milyon euro'dan ciddi derecede feragat etmiştir. heriflerin allah'ın arda'sına çat diye verecek 8 milyon euro'su olduğunu hiç sanmıyorum, ki istanbul'a dönmek için bu kadar yanıp tutuşan fakat hiçbir yerde istenmeyen arda'nın da eminim ki bu transferde eli çok da güçlü değildir. kim bilir kapalı kapılar ardında ne pazarlıklar döndü?

    (bkz: başakşehir'in çocuğu arda turan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın