• 504
    aralarında kendini zeki sanan irrite edici insanlar var ne yazık ki ve kendilerini diğer insanlardan üst düzeyde görmekten hiç ama hiç sakınca duymuyorlar.

    mesela örnek olarak bir entry alacağım: (bkz: #2300485)

    "türk insanının vizyonsuzluğu". evet bi sen akıllısın beyefendi geri kalan hepimiz gerizekalıyız.

    hatta diğer gerizekalı kulüpleri de örnek vereyim bak senin için:

    23 aralık 2011'de atletico madrid teknik direktörü kovuldu. sezon ortasında. yerine gelen isim diego simeone ve gerisini biliyorsunuz.
    4 ocak 2016'da real madrid rafa benitez'i kovdu. sezon ortasında. yerine gelen isim zinedine zidane. dünya tarihinde hiç bir takımın yapamadığını yapıp 2 kez üst üste şampiyonlar ligi aldılar. zidane benitezden daha iyi bir taktisyen, daha tecrübeli bir td olduğu için mi ? yoksa apaçık igor tudor ve galatasaray arasında yaşanan kan uyuşmazlığının benzerliğinden dolayı mı ?

    lafı uzatmadan, aklımda onlarca örnek varken kısa kesiyorum; o çok hayran olduğun üstün alman disiplininden de örnek vereyim ama. bundesliga bu sene en çok teknik direktör kovan liglerden.
    ancelotti daha 6 veya 7. haftalarda kovuldu ve yerine jupp heynces geldi.
    peter bosz dortmund'dan geçen hafta kovuldu ve herkes tarafından geç kalınmış bir hamle olarak yorumlandı.
    takımını bundesligaya yükselten avrupa liginde oynatan teknik direktör kölnden gönderildi.
    leicester'ın ve gol dahi atamayan cristal palace'ın durumu ortada.

    sözlükte cahiliyet, kabalık, hakaret ve bunun gibi kötü olaylar yok mu? elbette var. hatta çok yaygın. kimin tarafını tuttuğu önemsiz. sözlüğün yarısı engelli listemde. hatta burda absürd olaylardan sonra hep paylaştığım bir görsel var: https://i.hizliresim.com/GyaORy.jpg

    şimdi bu görsele ve yazdığınız "ortadoğu zihniyeti ıyyy" deyimine iyice dönüp bakın. aslında bu nefret ettiğiniz, sizi sözlükten soğutan; galatasaray sözlük başlığına gidip sadece kötü olayları gündeme getiren, sürekli yazarları ve bu sözlüğü eleştiren yazılar yazıp tek kelime öneri yapmayan, doğrusunu göstermeyen ama oturduğu yerden "tu kaka" yapan yazarlar aslında sizsiniz. nefret ettiğiniz kişilere dönüşmüş durumdasınız.

    igor tudor'u medya eziyor, teknik direktörüne sahip çık diyorsunuz eyvallah, sonra dursun özbek hakkında caps yapıp dalga geçiyorsunuz medyaya kendi elinizle malzeme veriyorsunuz. e teknik direktörümüze laf söylemeyelim, sahip çıkalım da başkanımıza da laf söylemeyelim o zaman senin mantığınla, aksi halde ikiyüzlü değil miyiz? işte asıl nefret ettiğiniz ortadoğu zihniyeti budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın