• 18191
    devre arasında kesinlikle ve kesinlikle etkili bir kanat oyuncusu transferine ihtiyacı olan takım.

    bu sezon şampiyonluktaki en büyük rakiplerimize bakın. başakşehir ve beşiktaş'ta kadroya giremeyen oyuncular bile bizim takımda banko oynar ve fark yaratırdı. galatasaray gibi şampiyonluğa oynayan bir takımın en iyi kanadı ve umut bağladığı adam rodrigues olamaz. yanlış anlaşılmasın kendisini faydalı buluyor ve oynamasını istiyorum çünkü bireysel olarak kenarda birşeyler yapabilecek nadir adamlardan. ama o oynamadığında böyle tökezliyorsak vay halimize. kimse de iyi kadrodan falan bahsetmesin o zaman.

    senin rakiplerinde babel, quaresma, lens, elia vs. gibi kanatlar var. biz ise paok'tan 3 milyon'a aldığımız iyi niyetli ama yetersiz rodrigues'e bel bağlıyoruz. bruma gibi bir adam vardı satıldı. madem sattınız o ayarda bir futbolcu da almalıydınız yönetim olarak. bizim ligimizde kanatlar, çalımla sıfıra inen adamlar çok iş yapar. bakın ligin başında o övdüğümüz galatasaray'ın gollerinde rodrigues-gomis imzası vardı genelde. ki bunu yetersiz dediğimiz adam yapmıştı.

    basit bir futbol izleyicisi olarak benim gördüğüm bu. bizim takımın her iki kanadına da hızlı, çalım atabilen, sıfıra inip ortalarla gomis'i topla buluşturabilen adamlar lazım. tolga oynamamalı kanatta. yetenekli adamlar oynamalı. tolga'nın yeri orası değil. devre arasına kadar ise kesinlikle feghouli ile rodrigues oynamalı kanatlarda.

    galatasaray'ın geçmişine de bakarsanız bu tarz adamların fark yarattığını görürsünüz. zamanında ribery, keita gibi oyuncular çok sevilmiş ve etkili olmuştu. bruma da öyle. çünkü bu tip adamlar kapalı defansları açabilirler. seyirciyi ve takımı bir iki güzel hareketle coşturabilirler. ilerde rakibe her zaman bir tehdit unsuru oluşturur, kart çıkmasına faul yapılmasına neden olabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın