• 18172
    18 kasım 2017 başakşehir galatasaray maçın açabildiğini 2-0 gerideydik. skor bir skandal ve maç çok üzücü ama ben galatasaray için karalar bağlamaya gerek olmadığını düşünüyorum. şu önümüzdeki 2 maçı doyurucu geçirmemiz gerek o kadar.

    önce rakibimizi bir tanıyalım. başakşehir senelerdir belli teorik ve pratik bilgileri üst üste koymuş, iyi ve geniş bir kadrosu olan, iyi bir hocaya sahip, hocanın bakış açılarında ki eksiklikleri kapatacak bir yönetime sahip, oyun gücü yüksek bir takım.

    topun olduğu farklı alanlara farklı reaksiyonlar verebiliyorlar. bu da 2 haftalık bir çalışmanın değil senelerin yarattığı bir durum. bakın bir iki yedek sayayım.

    tunay torun
    irfan can kahveci
    gökhan inler
    kerim frei...

    yani karşımızda iyi bir kadro, takım ve kulüp var. biz puan farkını oluşturduğumuz da 2.5 şampiyonluk adayı olduğunu düşünüyordum. biz, beşiktaş ve başakşehir de yarım.

    yediğimiz gol sayısı ve goller skandal. ancak izlediğim bölüm için konuşursam ceza sahası içinde topla oynadığımız enstantaneler hatırlıyorum. bunlara ek olarak net pozisyonlar ve gol de var. bu pozisyonların çoğu gol olması zor pozisyonlar. ama orada da rakibin meziyeti var. rakibimiz seni kolay kolay 18e sokmamak konusunda iyi. sen gitsen de işini olabildiğince zorlaştırıyor.

    bu sayının böyle olmasında bu sorun etkisi de var. hatta büyük etkisi var ama buna rağmen başakşehir gibi bir takıma karşı yakalayabileceğinden belki de fazla olan aksiyonlar bunlar. rakibimiz bizden daha iyiydi ve büyük maçlarda karnemiz iyi değil. ancak ben durumumuzun 5-1lik skor kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

    bu sebepten ötürü de üzülmeme rağmen rahatım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın