resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13523
    basın ile ilişkileri iyi olmadığı için eleştirilen eski hocamız.

    yani bir çok noktasını eleştirebiliriz ama sanırım basın ile ilişkileri bunların arasında en son sırayı alır. mourinho'nun basın ile şahane ilişkileri olduğu için büyük takım yönetiyor sanki. kendisi takip ettiğim kadarıyla basını en çok azarlayan hoca konumunda. bir de sene olmuş 2017 hala taktik maktik yok bambambam sözünü söylemediğini çözemedi insanlar inanılmaz hayretler içerisindeyim.

    üçünci lig seviyesinde hocalar kalmazsa ancak terim italya'nın başına gelebilirmiş. ben hayatımda böyle saçma sapan bir öngörü okumadım. resmen emin olmak için 3 kez daha okudum ama hayır baya baya adam bunu söylemiş. yahu biz terimi kötü hoca olduğu için eleştirmiyoruz, gidip onca laf ettiğii demirören ile aynı yatağa girdiği için eleştiriyoruz. yoksa en büyük başarısı fm de kadro yapmak olan adamların hocanın bilgisine söz söylemeye çapları yetmez. adam elite td konferansına davet ediliyor sözlükçünün ettiği lafa bak.

    italya'da kendisinden başarılı 5 tane hoca yok. prandelli'nin yönettiği italya milli takımını her türlü yönetir ama italyan'lar getirir mi sorusunun cevabı elbette ki hayır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın