• 306
    iyi oynamadığımız maç. ancak kötü oynayarak kazanmak şampiyonluğun alametlerinden biridir zaten.

    maicon ve gomis yine sahanın en iyileriydi. gomis'i topla çok buluşturamamıza rağmen adam ikinci golü resmen tek başına attı.

    selçuk'un da uzun süre sonra iyi oynaması beni sevindirdi. sahanın maicon ve gomis ile beraber en iyisiydi. takımda orta alanda iyi yedek eksikliği vardı zaten; iyi oldu performans artışı. inşallah böyle devam eder.

    yine de oyun maalesef iyi değildi. kazandığımız zaman da eleştirmeliyiz ki önlem alınsın. denayer'e çok iş düşmedi ama zaten stoper tandemi dediğin uzun süre birlikte oynamalı. serdar-maicon şu ana kadar iyilerdi, bozmak gereksiz. beklerden de latovlevici maalesef yetersiz. defansif anlamda kötü, ofansif etkisini de göremedik daha. takıma alışma süresi de hala sürüyor, acımasızca eleştirmeyeyim ama ilk izlenimlerim ancak yedek olacağı yönünde. belhanda maalesef gene kötüydü. diğer herkes hemen hemen bilindiği gibiydi.

    tudor'un da erkenden rodrigues <-> selçuk değişikliğini teknik olarak doğru bir hamle görmüştüm ve takdir etmiştim. bu kadar kapalı alanda rodrigues yerine oyunu pasla açabilecek biri daha mantıklıydı. her ne kadar teknik olarak doğru bir hamle olsa da pratikte selçuk'un verilen görevi yerine getiremeyeceğini düşünüyordum ki beni son derece utandırdı. yine selçuk'u tebrik edeyim. bu hamle ile tudor'u da tebrik ederdim ama rodrigues arka adalesinde zorlanmadan çıkmış dendi maçta, o yüzden tebrik etmiyorum * sonra ki serdar hamlesi de gereksizdi; şaka maka bir sarı kart yese haftaya yoktu. gomis'i çıkaracağına da belhanda'yı çıkarsa daha iyiydi ama bu değişikliği çok eleştirmiyorum.

    aslanlarımızı tebrik ederim tekrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın