• 305
    ali turan sen ne çirkin, ne kötü bir futbolcusun ya. resmen niçin yabancı sınırı olmaması gerektiğinin vücut bulmuş hali. mimikler, yetersizliği, ağırlığı... yabancı sınırı olunca bunlar milyon eurolara 3 büyüklere transfer oluyor! ilk yarı gomis'e faul yaptı. döndü arkasını giderken top kafasına çarptı falan. komedi resmen. penaltı yaptırdı. gitti son dakika kafayla kendi kalesine gol atacağım diye uğraştı. yıllardır kimlerin yerine oynuyor bunlar kim bilir.

    gomis niye 80'de çıktı? 10 dakika az mı? bir de eren girdi. 90'da karşı karşıya kaçırdı. ultraslan sen ne ninnici çıktın. marş diye arabesk ninnilerinizden ne çektik be. top rakipteyken ıslıkla. bizdeyken "rerererarara" yap. arada da "sarı-kırmızı şampiyon cimbom" yeter.

    milli maç arası futbolun katili. hakem ince ince doğradı galatasaray'ı. ilk yarı önce fofana'nın elle temasına verilmeyen sarı kart, ardından denayer'in tertemiz kazandığı topta, çok uygun pozisyondayken faulle kesilen önemli atağımız... penaltıda kırmızı kart çıkmaması... ilk golden hemen sonra verilmeyen korner...

    ben tarihçiyim. yapılan hataları unutamam. üstünü çizdiğimi affedemem. geleceği inşa etmek için, geçmişten dersler çıkarılması gerektiğine inanırım. selçuk konusunda bir çoğunuz gibi iyimser olamam. bu halinizin ne kadar yanlış ve üzücü olduğunun farkında bile değilsiniz! yıldızlarla dolu bir takımda, alt tarafı bir lig maçı oynadı diye sanki tüm yanlışlarını sildiniz. toplumsal hafızamız felaket.

    selçuk siciliyle benim için her zaman tam bir kazma, çöp. onun yerine koray oynasa daha iyiydi. pohpohlayıp durmayın şunu! aynı hataya serdar'da da düşüldü. denayer varken serdar el bombası. o kadar kaliteli futbolcunun arasında böyle bir iki kazma ligde idare edersin. ama bu işler şampiyonlar ligi'nde yemez, olmaz. alt tarafı konya, kasımpaşa, osmanlıspor falan yeniyoruz. avrupa'da başarı için herkesin kusursuz olması lazım. yedeklerin de!

    iyi ilk 11 futbolcularımız var. iyi takımız. her maçı kazanacak değiliz. kazma selçuk antalya'da, frikileri maicon'a bıraksa şimdi 8'de 8 yapmıştık. milli maç arası, boş tribünler, çöplerin varlığı kötü oyunun nedeni. yeni takımız. tudor ve futbolcuları, çöp ve kazmalar hariç gömmek doğru değil. akıllarda gelecek hafta oynanacak fenerbahçe maçı da vardı.

    yedek kulübemiz aynı anda hem yerel lig, hem şampiyonlar ligi için yetersiz. çöpler gönderilmez, yabancı sınırı da gelirse, iyi yabancı futbolcular transfer edilmezse gelecek sezon zor geçer. zaten şu an kaliteli türk futbolcusu 3-5 taneyi geçmez. olası bir yabancı sınırı kuralı bizi ve türk futbolu'nu çok bozar. tüm takımların taraftarları olarak, bu faşistliği kabullenmeyip sosyal medyada organize olmak çok önemli.

    maçın özeti: takımlarımız 11 tane gomis ile oynayabilecekken, ali turanlar oynasın diye yabancı sınırı koymanın cezasını, ülke futbolu var olduğu günden beri çekmiştir.

    #yabancısınırınahayır
    #yabancısınırıfaşistliktir
App Store'dan indirin Google Play'den alın