• 301
    giriş-gelişmeden ziyade sonucun çok daha önemli olduğu bir maçtı bizim açımızdan zira en dişli rakiplerinden biri puan kaybetmiş diğeri kesin yener diyemiyorsun bu bağlamda nasıl gelirse gelsin 3 puan gelmeliydi en nihayetinde de geldi.

    ilk devreden ikinci devreye farklı iki oyun izledik. ilk yarıda konyasporun aşırı tedbirli oynamasının da bizim bu oyunumuzda büyük payı var.ilk 10-12 dakika standart oyunumuzu kabul ettirmeye çalıştık ancak denediğimiz çeşitli hücum varyasyonlarına rağmen konyanın 6 kişilik savunmasını bozamadık.bu da bizim hücum yönündeki direncimizi kırdı ve devre sonuna kadar -gerçi selçuk/rodrigues değişikliği ile farklı olacağımız izlenimini gördük- daha sakin bir oyun anlayışı izledik.

    ikinci devrenin başlamasıyla; konyanın hiçbir şekilde hücum yapmayı düşünmediğini iyice anladığımızda, fernandonun sapasağlam duruşu ve selçuğun delici uzun topları gomisin acı veren bitiriciği ile buluşunca maçı lehimize çevirip 3 puanı aldık.

    derbi öncesi naçizane görüşüm belhanda feghouli ikilisinin gomisle olan pas bağlantılarına önem verilmesi.bu ikili (çıkmadan önce rodrigues de dahil) maç içerisinde inanılmaz sayıda kanat/yer değiştirdi.bu rakip takımın savunma düzenini bozuyor olabilir ama bu maç özelinde bizim hücum dengemizi daha çok bozdu. tolganın derbide ilk on bire girmesi ile daha efektif hücum oyunu oynayabileceğimizi düşünüyorum.

    yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın