resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 273
    belhanda ve ndiaye transferleri ile sol stoper almaması haricinde mükemmel iş çıkarmış yönetici. mayıs ve haziran ayında kendisini eleştirmiştim ancak sözlerimi yedirdi bana büyük ölçüde.

    mesela cenk ergün bana göre haldun üstünel'den daha iyi bir futbol aklına sahip. haldun abi ne yapmıştı? işin savunma kısmını adnan sezgin'e bırakıp deli gibi hücum oyuncusu transfer edip durmuştu. devre arası bile hücumcu almıştı hatta. ortaya çıkan takım da tofaş motorlu ferrari oldu yahut tam tersi. ama cenk ergün komple bir takım kurdu.

    belhanda ve ndiaye meselesine gelirsek bana göre maliyeti açısından gereksiz transferlerdi. madem sneijder gidecekti 10 numarasız bir diziliş düşünülemez miydi? asamoah işini erken halledip bir de sol açık alarak inanılmaz alternatifli bir 4-3-3 yaratabilirdik. ndiaye ise bana göre panik transferi oldu. imbula işi olmayınca elde adam yok diyerek atladık ama muhatabımızın gökçekler olduğunu unuttuk. sırf bu iki transferin bonservisi bruma'dan kazandığımızdan fazla. getirileri bruma kadar olur mu bilemiyorum.

    aslında bu iki transferi eleştirmemin bir sebebi de fernando, mariano, feghouli ve gomis gibi kalburüstü adamların bedavaya alınmış olması. gomis'in imza parası, diğerlerinin bonservisi 4'er milyon euro bandındaydı. bunları görünce belhanda ve ndiaye'nin 9'ar milyon euro'luk bonservisleri bana fazla geliyor açıkçası. zaten önümüzdeki dönemde uefa ile papaz olursak bu iki isim yüzünden oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın