• 10529
    hepimiz galatasaray'ı çok seviyoruz ve burada yazmak için de bir emek sarfettik, okurluk ve çaylaklık sürecinde. girdiğimiz entry'ler moderasyon tarafından uygun görüldü ve biz de yazar olarak fikirlerimizi belirtmeye hak kazandık.

    eylül-ekim 2016 gibi yazar oldum, tam da hatırlamıyorum zamanını. ama henüz bir yıl bile geçmemişken üzülerek söylüyorum ki çok fazla dejenere olduğuna şahit oluyorum bu sözlüğün. eskisi kadar da girip bakmıyorum açıkçası.

    eskiden, okurluk zamanımda özellikle çok fazla bilgilendirme aldığımı hatırlıyorum mesela sözlükten. transferler olsun, oyuncular olsun, ligler, maçlar olsun. şimdi ise kavga kıyamet gırla gidiyor. bir başlık açıyorsun birinin fikiri biraz olsun aykırıysa diğer fikre sahip olanlar o başlığa "xxxx kişilerinin beğenmeyeceği hede", "futbol cahili insanların böyle yorum yapacağı oyuncu" gibi gereksiz şeyler yazıyor mesela. çoğunlukla başlıklarda bilgilendirme değil de tartışma dönüyor artık. o kadar kanıksadım ki artık bu durumu belki de ben bile yapmışımdır yani masumumdur diyemiyorum. hoş olmuyor arkadaşlar.

    hatırlamamız gereken tek bir şey olduğunu düşünüyorum, "hepimiz aynı gemideyiz, hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz ve düşman değiliz". bunu unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın