• 24
    (bkz: #2177742)

    igor tudor'un başakşehir maçında wesley sneijder ve podolski'ye yaptığını izledik. maç 0-3 olduktan sonra dalga geçercesine oyuna sokmasını unutmadık. yetmedi milliyet'te nevzat dindar'a verdiği röportajı da okuduk. bütün maçları ve gelişmeleri de takip ettik.

    milliyet'teki röportajında, "başarısız olunan son iki sezonda sneijder'de vardı" mealindeki azim fikri ile ne yapmak istediğini açık etmiş bir td.

    o gün basına yansıyanlardan hareketle ben, igor tudor'un o sözleri söylediğini tahmin ediyorum. ancak yine de %100 emin olmadığımdan "eğer böyle dediyse" diye şarta bağladım sözlerimi.

    bendeniz igor tudor düşmanı değilim ve argümanlarım tamamen galatasaray odaklıdır. galatasaray'a sneijder kadar fayda versin başıma tac ederim onu.

    lakin eğer tudor yetersiz diye düşünüyorsam bunu yazmaktan ne alıkoyar ki beni. sabri'yi, selçuk'u, josue'yi istiyorsa, sneijder ve bruma'ya tavır koyuyorsa benim için tartışılacak bir şey kalmamıştır.

    sneijder'in galatasaray'a kattıklarını buradan yazıp dökmemin faydası yok. ama sadece şunu söyleyeyim; ali öğüdücü'ye sorun bakalım bu güne kadar kaç sneijder forması satılmış. ona yaklaşabilen başka bir futbolcumuz var mı? bu taraftarın nabzını tutmak için başka ispata gerek var mı?

    sneijder evet bana göre şu anda dünyanın en iyi on numaralarından biridir. asist gol sayısı bakımından avrupada ilk üçe girmiştir. hem de asistlerinin %80'i harcanmış olmasına rağmen. yaşı 33'tür ve en az iki, belki üç yıl daha yüksek verimle oynayacak seviyededir.

    bir adım daha atıyorum ve diyorum ki; bruma'nın yıldızlaşmasının ve 15 m €'ya satılmasının baş aktörü sneijder'dir. inanmıyorsanız bruma'ya sorun. onu harika paslarıyla nasıl beslediğini hepimiz gördük.

    sonuç olarak şu anda elimizde bir dünya yıldızı var ve birileri bunu harcamak istiyor. melo'ya yapılanın aynısı sneijder'e yapılıyor. bizde hala uyan(a)mayanlar var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın