resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3196
    ulan bu adama laf söyleyende biraz olsun bile vicdan yoktur.
    biz statta futbolculara neden eskisi gibi oynayamadığını sorduğumuzda, 2 yıl önceki takımla şimdikinin bir olmadığı cevabını alıyoruz, millet riekerink'ten şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyor.
    dalga mı geçiyorsunuz lan siz?
    podolski 2 sakatlık dönemi geçirdi, sinan 3. lig takımlarına karşı bile etkisiz hale düşecek kadar kötü durumdaydı ki o da sakatlık geçirdi. tolga aylarca yoktu. de jong maç formunu yakalayana kadar ilk yarının ortası geldi. koray sakatlandı, serdar alındı, iki kez sakatlandı. elde sol bekten devşirme hakan, ujfa'sız semih ve chedjou kalınca gördük ki kimi oynatsa sıkıntı. chedjou inönü'deki galibiyetimizi iki hain hatayla alıyor, suçlu yine riekerink oluyor.

    adamın elinde yapacak çok değişikliği var da yapmıyor mu sanıyorsunuz? çıplak gözle gördüğümü söylüyorum, o "ya şu adamı niye oynatmıyor" dediğiniz yedekler tuzlaspor, elazığspor, erzincan maçlarında bile varlık gösteremiyordu.
    tamam hocalığını beğenmeyin, değişiklikleri beğenmeyin; ama gerizekalı olduğunu da düşünmeyin. sizin haftada 1 90 dakika televizyondan izlediğiniz oyuncularla 7 gün çalışıyor o.

    benim tek eleştirim, linnes yerine ısrarla sabri tercihi. onun haricinde diyecek pek bir şeyim yok, çünkü alternatifi yok.
    3'te 3 yapıp şampiyonluk havasını yakalamamızı sağlasın, gerisi zaten camianın winner'lığıyla gelir.. benim kendisine güvenim tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın