resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 81
    kendisiyle ilgili yılmaz vural'la yaşadığı tartışmayla ilgili çok boş konuşulan futbolcu. he karaktersiz, hocasının kuyusunu kazdı. yılmaz vural'ı çok sempatik bulduğunuz için onun açıklamalarına tapıyor veya sorgusuz inanıyor olabilirsiniz. ancak takım içerisinde bir sıkıntı yaşanıyorsa hocayla ilgili bunu yönetime iletecek olan kişi takımın masörü mü olacaktı acaba? tabi ki ahmet takım arkadaşlarının sıkıntısını yönetime bildirmekle yükümlü oyuncu. yılmaz vural adındaki kalitesiz insan ise gencecik ve önü açık bir çocuğu medyanın önüne atmaya çalışmıştır.

    buyrun ahmet'in olayla ilgili açıklaması:
    https://twitter.com/...s/682895448663789568

    o dönem gençlerbirliğinde oynayan ólafur ingi skúlason'un ülkesinde yaptığı açıklama:
    http://www.visir.is/...rticle/2015151229028
    türkçesi: http://www.klasspor.com/..._bir_aptallikti.html

    kendisini kötü olarak ilan eden futbol üstadları da gençlerbirliğinin üç büyüklerle yaptığı maçlar dışında hiç bir maçını izlemiyor olabilir, kimse izlemek zorunda da değil zaten.

    izleseler ahmet'in takımdaki bütün stoperleri; serdar aziz, semih kaya, hakan balta, aurelien chedjou ve koray günter'i top niyetine oynayacak, gelişime fazlasıyla açık bir stoper olduğunu görecekler. ama yenimahalle'de doğup büyüyen, gençlerbirliğinin tedrisatından geçmiş olduğu için ahmet asla beğenilmeyecek şımarık taraftarca. yerli yabancı hayranı ırkçı vesair değilim, sadece burada yapılan aşırı yorumların sebebini anlamakta güçlük çekiyorum. zira kendisi palitsevich ile çok iyi bir ikili oluşturmuş vaziyette. defansif istatistiklere bakınca kendisinden iyi topçular yalçın ayhan, alexandru epureanu. zaten başakşehir 11 gol ile en az gol yiyen takım, ardından da gençlebirliği 12 golle geliyor, ki 3 golü çok çok iyi oynadığı fenerbahçe maçında yedi.

    5 milyon avro kendisi için fazla mı? aşırı fazla. daha geçen gün kalite olarak ahmet'e nazaran daha iyi olan irfan can kahveci 6 milyon türk lirasına başakşehir'e transfer oldu. fakat kendisinin çöpler+1-2 milyon transfer ücreti ve 7 haneli olmayacak bir yıllık ücretle transferi faydalı mı olur? yanına 1.90 boylarında bir kule alabildiğin müddetçe defansif olarak kafanı rahatlır, ziyadesiyle faydalı da olur. çünkü takımının diğer stoperleri yanına kim gelirse gelsin berbat oynayacak.

    he uçurumun kenarına sürükler galatasaray'ı ahmet yılmaz çalık, laflara bak laflara aslşkfj.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın