• 166
    ardı arkası kesilmeyen tipik yalanlar sebebiyle tarafımca ezeli rakiplere normalde uygulamayacağım durum.

    -"uefa kupası döneminde ben de galatasaray'ı destekledim (u: yaaa?) hatta konvoya çıktım (u: bak sen?) hatta ağladım * ama galatasaray o kupayı aldıktan sonra götü kalktı, pişman oldum..."

    yazar - tipik bir fenerli: bunu duyuyorsanız bulunduğunuz yerden uzaklaşarak kaçın. bu arkadaş duygu sömürüsü ve yalan hususunda ihtisas denemelerinde. sizi kafalayıp vicdan yapmanızı arzuluyor, ancak hepimiz biliyoruz ki bu adamların galatasaray nefreti taaaa fi tarihine uzanıyor. o dönem galatasaray'ın avrupa'daki her başarısı, hatta beraberliği bile fenerbahçelileri delirtmeye yetiyordu. böyle bir adamın galatasaray'ın avrupa kupasını almasını arzuladığına inanmanın mantıklı bir tarafı var mı?

    -"galatasaray ülke puanını yükselten takım. ama sizin kadar avrupa'ya katılsak biz de o kadar başarılı olurduk. ben galatasaray'ın başarılı olmasını hep istemişimdir, sonuçta kardeş takımız aslında, ortak düşman fenerbahçe..."

    yazar - tipik bir beşiktaşlı: bunu söyleyen arkadaş da ezikliğin dibine vurmuştur. beşiktaşlıların çok enteresan bir "yanlama" - "götüm götüm yanaşma" huyu olduğunu bilirsiniz. söz konusu karşılıklı atışma ise arkadaşlar mangalda kül bırakmaz, kardeş mardeş dinlemez söverler. hele hele iki takım yarışıyorsa (20 yılda bir) ya da o hafta maçınız varsa çeneleri hiç kapanmaz. galatasarayla oynuyorlarsa ya da yarışıyorlarsa fenerlilere, fenerle oynuyorlarsa ya da yarışıyorlarsa galatasaraylılara yaranma huyları vardır. inanmayın, kayserili tüccar kafası vardır bunlarda. "en büyük iki düşman galatasaray ve fenerbahçe'yse bu durumdan olabildiğince yararlanalım" zihniyeti hakimdir. o sebeple, beşiktaş üst üste 20 kez şampiyon 10 kez avrupa şampiyonu olsa, küçük vizyonlu taraftar kafası sebebiyle "o kadar da büyük değil" imajı değişmeyecektir.

    - avrupa kupalarında fenerbahçe'nin yediği her fark içimi eritir.
    - avrupa kupalarında beşiktaş'ın yediği her fark yine içimi eritir.
    - avrupa kupalarında fenerbahçe'nin aldığı puanı keyif kaçırıcı bulurum.
    - avrupa kupalarında beşiktaş'ın aldığı puana "sevinsin garipler, ülke puanı arttı, iyi oldu" gözüyle izlerim.

    beşiktaş'ın kazanması bana rahatsızlık vermez, fenerbahçe'nin kazanması ise kompleksimden değil, "sonunda kötü adamın kazandığı film"leri sevmediğimden canımı sıkar.

    özettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın