• 9703
    yazmanın ciddi motivasyon ve özveri istediği güzel sözlük. diğer sözlükelrin aksine bence rafine kalabilmiş, büyürken nispeten kalitesini koruyabilmiş evimiz. yazmak özveri ister diyorum çünkü kendimden biliyorum, bir yılı aşkın süredir yazamıyorum. ama her gün okuyorum, hiç aksatmadan galatasaray'ı buradan takip ediyorum. asistanlık garabetiyle boğuştuğum bu 1.5 yılda sayısız maç kaçırdım. ama asla olayları buradan takip etmeyi bırakmadım. nedendir bilinmez galatasarayla ilgili başka bir kaynak beni tatmin etmiyor.

    sözlük içindeki en güzel insanlar tartışmasız ankara'da olanlardır. ankara gibi soğuk bir şehri insana sevdirecek güce sahiptirler. 2 yıldır uzak olduğum ankara'ya dair en çok özlediğim kısım sözlüğün maçları, şampiyonluk kutlamaları olmuştur. umarım o coşku hala devam ediyordur.

    tüm mutluluklarımı, hüzünlerimi buradan paylaşmak bana keyifli gelmiştir hep.. çünkü ne halde olursanız olun, size destek olacak, sizinle ağlayıp, sizinle gülecek adını dahi bilmediğiniz koca yürekli insanlar barındırır sözlük... hasılı, sadede geleyim; 3 güne düğünüm var sözlük, tüm bu saçmalarımı buıralara kadar okuduysan ve kayseri'ye yolun düşerse mutlaka beklerim.. belki de düğünde galatrasaray marşına eşlik edecek birilerine ihtiyaç vardır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın