• 9693
    ülken insaninin genel psikolojisinin yansimasidir.

    birinin fikri ho$una gitmiyor mu? hakaret et! bas küfürü! bazi modlar nasil olsa küfür konusunda o kadar hassas degil.

    ya $ucu, ya da bucu olmak zorundayiz!

    yani, türkiye laiktir laik kalacak tarzi siyasi bir tezahürati spor alanlarinda yerinin olmadigini dü$ünüp bunu dile getiriyorsan, aninda $eriatçi oluyorsun. $eriatçi olmayi geçtim, adam $eriatçligi kötü bir $ey zannedim, bunu hakaret unusur olarak kullaniyor.

    ayni $ekilde ya allah bismillah, allahüekber, tezahüratininin da spor alanlarinda yerinin olmadigini daha önce ifade etmene bir $eyi degi$tirmiyor. adam seni $ucu bellemi$ bir kere. kendisi bucu ya, sen ondan olmadigina göre, kesin $ucusundur.

    insanlarin artik sözlügün sadece $ucu'lardan ve bucu'lardan ibaret olmadigini ögrenmesi lazim. $ucu ve bucular bile aralarinda 3 e 4 e bölünüyor.

    birakin arkda$im artik insanlari kategorize etmeyi! sen $ucusun, sen bucusun. nerden biliyosun? hem $ucu veya bucu olsam bile yanyana ya$ayamayacak miyiz? nerde kaldi fikir özgürlügü?

    birilerine hakaret etmeden tarti$mayi ögrenmemiz lazim ama henüz bu lüksten 1 i$ik yili uzaktayiz.

    buradan bazi sözlük modlarina sesleniyorum: moderatör bir programi, bir tarti$mayi uçurumlar olu$turmadan idare eder, kendini fikrini beyan etmez!!! sen moderatörlükle, memed ali erbi tarzi yari$ma sunuculugu kari$tiryorsun. ya görevini yap, ya da birak!
App Store'dan indirin Google Play'den alın