• 1
    2014-2015 sezonunda alınmış ve gerçekten araştırılması gereken şampiyonluktur.

    araştırılmasının istememin sebebi, geçen yıl takımın başında bulunan zatın, futbol bilgisinin inanılmaz yetersiz olduğunun ortaya çıkması ve hemen hemen aynı takımın bu sezon ki inanılmaz yetersizliği. elbette geçen yılla aramızdaki en önemli farklardan biri de melo'nun yokluğu. ama öyle olsa, takımın diğer bölgelerinin bu kadar sırıtmasını nasıl açıklayacağız ?

    şunun tespitini ortaya koyalım. galatasaray futbol takımı geçen sezonun hiç bir maçında göze hoş gelen bir futbol oynamadı. ne prandelli ne hamza hamzaoğlu geçen yılın hiç bir bölümünde bizlere "işte galatasaray bu" dedirtmediler. o zaman nasıl şampiyon oldu abi bu takım ? üstelik bitime 1 hafta kala. şöyle de bir şey var. hem fb hem bjk geçen yılın belli bölümlerinde oynadıkları futbolla takdir toplamışlardı. biz bir kere bile dolu dolu bir övgü alamadık. almayı hak etmedik çünkü.

    hamza hamzaoğlu'na karşı çok büyük bir öfkem var. göz göre göre yaptığı kurgusal hatalar, maçları senin benim gibi bile izleyememesi**, değişikliklerde ki başarısızlığı, gereksiz takıntıları vs. bunlar geçen yılda aynen vardı aslında. fb ve ts maçlarına sağ kanatta umut'la çıkması ve emre çolak'ı durup dururken kesmesi en basit 2 örnek. şampiyonluk yolunda olduğumuz için kimse sorgulamadı. o zaman üstünde çok durmadık. ama takıntılı biri olduğu geçen yıldan belliydi. sene başında futbolcularla ilgili yaptığı yorumlar zaten futbol bilgisinin çapını* ortaya koyuyordu.

    şimdi sorular şunlar; bu adam takımı nasıl şampiyon yaptı ? böyle bir adam takımı nasıl hazırlıyordu maçlara ? futbolu kendisinden daha iyi bilen bazı oyuncuları* bu taktiklere nasıl ikna ediyordu ?

    bir takımın şampiyonluğunun en önemli aktörü kalecisi olabilir mi ? tarihte böyle bir örneği var mı bu durumun ? takım savunmasıyla veya çok yönlü bir hücum gücüyle şampiyon olabilirsin de kalecinle nasıl şampiyon olabilirsin ki ? bu kadar ayan beyan ortada iken her şey, bir insan 3 kupalı lakabını nasıl alır ?

    geçen sezon küme düşen 3 takım; balıkesirspor, karabükspor ve kayseri erciyesspor'du. tff geçen sezon biter bitmez bu 3 takımı çağırsa ve " bakın size son bir şans veriyoruz. play-off oynayacaksınız. kazanırsanız kümede kalacaksınız. yalnız rakibiniz 3 büyüklerden* biri olacak. rakibinizi siz belirleyin." dese bu 3 takımda bizle oynamak isterdi. e nasıl oluyor bu ?

    analiz edebilen, bu konu hakkında fikirleri olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum. abi, aydınlatın beni ya. nasıl şampiyon olduk biz ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın