• 9
    arkadaşlar osmanlı stadına ulaşmak için otobüs,metro seferleri ve kendi aracınızla ulaşım ile bilgi vereyim.

    metro ile ulaşım için kızılay tarafından gelen arkadaşlar batıkent son durağa kadar gelmek zorundalar. batıkent metro istasyonu içerisinden karşı perona geçip (ücret ödenmemekte bu işlem de ) törekent son durağına kadar geliyorsunuz.

    buradan sonra ister dolmuş ile 'toki-yenikent' seferleriyle devam edebilir veya 503-504 ego otobüs seferini bekleyebilirler.

    bu dolmuş ve otobüs seferleri duraklarını metrodan indikten sonra 'sincan organize sanayi' kavşağının oradan binebilirler.(durak petrol ofisi'nin 100 mt. ilerisindedir.)

    direk otobüs ile gelmek isteyen arkadaşlar 504 ego seferine sıhhıye köprüsünün oradan binebilirler.

    503 ego otobüs seferi sincan cezaevine kadar gidip oradan yenikent içerisine girmektedir.

    504 ego seferi ve dolmuş seferleri yenikent ilksan tokinin içersinden turlayıp yenikent merkez içersine sonradan gelmektedir.

    zaten bu seferlerden herhangi birine bindikten sonra en son durağa kadar beklerseniz stada ulaşım sağlamış olursunuz.

    şahsi aracınızla ulaşım sağlamak istiyorsanız ankara-ayaş otoyolundan devam edip yenikent ışıklardan sola dönüp içeri girdikten sonra hiç bir yöne sapmadan 1 km. kadar devam edip (daha akılda kalıcı olsun isterseniz okyanus market var onu da geçtikten 300mt. sonra ) sağa dönüp direk stadın oraya kadar ulaşım sağlarsınız.

    galatasaray tribünün ev sahibi mi deplasman mı tribünü olacağı kesinleşince yol güzergahın da ufak bir değişiklik olabilir onun da bilgilendirmesini buradan güncellerim. çünkü buraya muhtemelen bursasporu desteklemeye ankaragücünün fazlasıyla çapulcu taraftarı da geleceği için tatsız olayların yaşanması kesin. onun için onlarla karşılaşmadan direk hangi tribün olacaksa oraya ulaşımı da yazacağım daha sonrasında..

    edit: burada ki passolig bayisin de çalışan arkadaşımla konuştuğum üzere daha kesinliği olmamakla beraber büyük ihtimal kağıt bilet dağıtımı olacağını söyledi. türkiye kupasında ki sistem gibi yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın