• 2
    izlemeyeceğim bu karşılaşmayı.
    ikinci maç hakkında yorumlarımı ekşi'de yapmıştım, aktarayım:

    --- alıntı ---
    her zamanki gibi girdik salona, ömrümde görmediğim bir uygulama, maçın öncesinde hakem masasının arkasına paravan çekmişler. ulan efes taraftarının ne saldırganlığını gördünüz bugüne kadar? bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü? muhabbet tam da buydu. sorduk, soruşturduk; federasyon yetkilisi böyle uygun görmüş! bak bak bak! neyin önlemi bu?

    maç başlayınca aleni bir şekilde gördük ki art niyetli verilecek kararlar için önceden tedbir almışlar. halbuki o paravan olmasa da bir şey yapacağımız yok, ancak insanı ortada bir şey yokken gerdiler.

    hakemlerin hangi kararlarının skandal olduğundan bahsetmeyeceğim, bitmiş maç için konuşmaya gerek yok. maç sonunda masa amirine paravan uygulaması yüzünden tepki gösterdik, adam alenen "çıkışa gelin" dedi! amaç nedir federasyon, amaç ne? anlayamadım gerçekten. tüm takımlar gelir hanzo gibi küfreder abdi ipekçi'de, efendi efendi maç izleyen efes taraftarıyla ne alıp veremediğiniz var? istediğin gibi katlet maçı, biri çıkıp da sana taş atmaz, küfretmez zaten; kafese tıkılmış hissiyatına niye sokuyorsunuz bu insanları?

    art niyet vardı bugün o salonda. kazanmak, kaybetmek değil, maruz kaldığımız tutum beni sinirlendirdi. hakemler de hata yapabilir, hakem hatalarından yakınacak değilim. art niyet bulunduğunu gösteren bu kadar şeyin birleşmesine sinirliyim. ulan kavgadan gürültüden kaçalım diye gidiyoruz salona, oraya da pislik bulaştırdınız utanmazlar.

    --- alıntı ---

    o maçın ardından da küfretmediğini söyleyen bir efesli 6222'den işlem görmüş, 2 maçta da küfreden tek bir karşıyakalı ceza almamıştı.
    3. maça bir karşıyakalı arkadaşın davetiyle gittim, izmir'de izledim. maç boyunca ağza alınmayacak küfürler edildi efes bench'ine ve oyuncularına, bunlar polisin 2 metre önünde oluyor ve tek bir işlem dahi yapılmadı.

    artık bezmiş durumdayım ve izlemeyeceğim bu maçı, boşuna kendimi kahretmeye gerek yok. ufuk sarıca 3 maçta da tek bir teknik faul almadı, her şeyden öte bu ne kollanma arkadaş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın