• 1696
    "galatasaray'a şampiyonluğun erken gelmesi sıkıntıları çözdü. tekrar söylüyorum; fenerbahçe eğer başakşehir'i yenseydi, galatasaray'ın rize'yi yeneceği kesin değildi. galatasaray'ın hiçbir takımı kesin yenecek hali yok."

    "hele bu göklere çıkarılan hamza (onun bile bilinçli olduğunu düşünüyorum. hamza hoca bu kafayla galatasaray'da kalsın da bari gelecek sezonu kurtaralım diyorlar herhalde) şu şampiyonluğa giden son 6 maçın 6'sını da kaybedecek futbol oynadı. hem sahaya çıkardığı takım hem de kenar yönetimiyle kaybetmek için elinden geleni yaptı. ama rakipler, en başta da beşiktaş akıllara hayallere sığmaz golleri atamadılar. dörtleyeceği, beşleyeceği maçları mağlup bitirdi beşiktaş."

    "galatasaray'ın en iyisi muslera üstelik. yani bir yandan rakipler atamıyor bir yandan muslera kurtarıyor. hamza hoca'nın oynattığı taktik nasıl başarılı olur? siz de hiç mantık yok mu ya? sizde hiç edep yok mu ya? insanları gerzek mi zannediyorsunuz arkadaşlar?"

    "demba ba başta, beşiktaş ne goller atamadı, muslera ne toplar çıkardı. hamza, beşiktaş karşısında çok iyi bir taktikle oynatmış. 70 dakika maçı seyretti ya! yani sneijder'in o mucize golü gelmeseydi ne olacaktı? ee bizde böyle. bunların hepsi tabelacı."

    "kazandın mı senden iyisi yoktur, kaybettin mi senden kötüsü yoktur. yani bir beşiktaş'ın sahaya çıktığı takıma bakın, bir de galatasaray'a bakın. stadyumda bir tane beşiktaş seyircisi yok, bütün seyirci galatasaraylı. galatasaray'ın sahası ve beşiktaş rakibini eziyor. hamza da seyrediyor. bilic kötü hoca, işine son veriliyor, hamza iyi hoca. şimdi anketlerde göreceksiniz, herkes hamza'yı yılın hocası seçecek."

    yine hiçbirimizin dile getiremediği, dile getirmek istemediği konulara değinmiş yaşlı kurt.
App Store'dan indirin Google Play'den alın