• 20637
    bakacak olursak oynadığımız oyunla aldığımız puanlar orantılı değil. daha çok puanımızın olması lazımdı. takımın oyunundan, felsefesinden yana bir sıkıntımız yok. sıkıntı, çok fazla sakat oyuncumuz var. kadro kurmakta çok ciddi sıkıntılarımız var. bu bizi gerçekten üzüyor, darbeye bağlı sakatlıklar var. bunların iyileşmesini, takımın tekrar oturmasını bekleyeceğiz. şu anda takıma destek çıkmak gerekiyor, sahip çıkmak gerekiyor. karabükspor'un gerçek taraftarının bu maçlarda yanımızda olmasını çok istiyorum. zor bir dönemden geçen karabükspor'un yanında olacaklarına inanıyorum."

    "bu seviyede oynamak kolay değil. alışkın olan oyuncumuz da yok. bu maçların bizi yıprattığı doğru fakat viola'nın, akpala'nın, samba sow'un, musa'nın ve ahmet ilhan'ın söylediğim gibi farklı sakatlıkları var. söylediğim gibi hep darbeye maruz kaldılar buna da yapacak bir şeyimiz yok, bu da bizim şanssızlığımız. daha liginde çok başı. takım iyi bir takım. yani takımın şu an tedirgin olacak bir durumu yok. hani takım kötü oynar, başka türlü sıkıntılar olur o zaman çanlar bizim için çalar fakat takımda öyle bir durum yok. ligin haftaları ilerliyor, ligin başı filan ben bunlara çok inanan bir insan değilim, onun için de bir an önce sakatların iyileşmesi gerekiyor. içeride oynuyoruz belki dışarıda oynasaydık bu kadar sakatın altından kalkamayabilirdik. biz gerçek karabükspor taraftarıyla mersin maçını kazanmak istiyoruz."

    "lütfen hakemler çıksınlar cesurca maç yönetsinler bizim tek istediğimiz bu. bir mücadele var, bu mücadelenin de tanımını iyi yapmak lazım. bu yemek tarifi gibi değil eşit, şeffaf ve dürüstçe bir mücadele olması gerekiyor türkiye futbol liglerinde. burada bir takım birinci olacak, 3 takım da küme düşecek bu da dünyanın hiçbir yerinde dünyanın sonu değil."

    "bertul'u kadroya alacağım. a2 den takıma alacağım oyuncu yok. ahmet ilhan'ı yetiştirmeye çalışıyoruz, onun dışındaki oyuncular mersin maçına yetişmiyor. mersin maçında ya 13 kişi olacağız ya da 14 kişi olacağız maalesef."

    tolunay kafkas
App Store'dan indirin Google Play'den alın