• 20634
    "başkanlık için kimse ile görüşmedim, görüşmeyi de kesinlikle düşünmüyorum

    "galatasaray'ın önceliği iç barışın sağlanması olmalıdır. insanlar bölünmüş vaziyette, herkes birbiriyle kavgalı. ama bunun için kimse gayret göstermiyor. bu kavga ortamı galatasaray'a zarar veriyor"

    "polemiklerin içine asla girmeyeceğim. benden değil, galatasaray'ın ağır ağabeylerinden, duayen geçinen, muayyenlerinden görüş alın"

    "sayın aysal'ın açıklamalarını önemsemiyorum. galatasaray'da yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum. her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. ben o gün öyle olmasını uygun gördüm ve yaptım. sayın aysal'ın bu konuda bilmediği çok şey var."

    "2011'deki usülsüzlük bir an önce ortadan kaldırılmalı. yargı bu haksızlığı ortadan kaldırdı ancak galatasaray kulübü tarafından da bu leke silinmeli. kimsenin benden özür dilemesi peşinde değilim. galatasaray kulübü, bir genel kurul yaparak bu usülsüzlüğü ortadan kaldırmalı. birçok değerli kişiye haksız yere disiplin cezaları verildi. ceza alanlar arasında şu an hayatta olmayan galatasaray'a hizmet etmiş isimler de var. mutlaka bir genel af çıkarılmalı. galatasaray'da iç barış olmadan hiçbir gelişme olmaz"

    '"önümüzdeki haftalarda galatasaray'ın mali tablosundaki gerçekliği herkes görecek. bekleyin ve görün. bakalım o zaman neler söyleyecekler. o gün yorumu sizlere bırakıyorum"

    adnan polat
App Store'dan indirin Google Play'den alın