• 368
    bilir kişi. derdim linç etmek değil önce bunu belirteyim. uyarısı uslubu nedeniyle kasıt aranabilecek bir hal almış. bu yüzden de tepki yiyor.
    olayı şöyle inceleyelim; kuralları koyarken bana mı sordu bu devlet? adam yedi sülalesinin dolandırıcılığını örtmek için tek gecede yasa çıkartıyor, sen o yasaya uy bu adama "hırsız" deme diyorsun. hangi adalet? hangi hukuk? hangi yasa kim için geçerli bu ülkede?
    asıl denmek istenen şeyi biz çok iyi anlıyoruz. zahmet etme. başçalan katil de aynısını konuşuyor, yardakçıları da. ayy bu yazarınız bize hırsız demiş diye ip mi isteyen savcıya veriyorsan da, o senin omurgasızlığın. benim günahım değil. dünya yerinden oynamış, ülkede milyonlarca insan haykırıyor, 5000aktif yazar var yok bir yerde yönetici gelmiş, hukuk diyor anayasa diyor, zorundayım diyor. ben de zorundayım kardeşim. hırsıza hırsız, katile katil demek zorundayım. yarın beni de öldürecek, dün beni de soyduğu gibi.

    tek tavsiyem var, gelsin yarın okmeydanında olacak yüzbinlere desin ki yaptığınız anayasal suç. bakalım berkin'in anası https://pbs.twimg.com/media/BieZ3CcCAAA_nl2.jpg ne diyecek ona? gel bir kulak ver bakalım hırsız mı katil mi cani mi ne diyor halk!
App Store'dan indirin Google Play'den alın