• 360
    küfür ve hakaretlerin engellenmesi konusunda %100 haklı olan yazar-moderatör.

    kendisine tepki gösterenlerle, hükümet konusunda aynı nefreti, kini paylaşıyorum öncelikle bunun bilinmesini isterim. ancak buradan yapılan kin, nefret kusma ve küfretme eylemleri, internetin sansürlendiği, didik didik edildiği, artık insanların internetten ettiği bir sözden ötürü yaka paça götürülebildiği bir dönemde yazanın kendisine zarar verebileceği gibi yazdığı platforma, platform sahiplerine de zarar verebiliyor. o yüzden biraz sorumlu davranmak ve bu uyarıdan ötürü kendisine kızmamak lazım.

    bu tarz aktiviteleri yapabileceğimiz, platformlarını bağlamayan, bağlasa da bizim siklemediğimiz, twitter, facebook gibi ortamlar var. evet bu platform bizi ilgilendiriyor o yüzden bu tarz şeylerden yıpranmamalı, zarar görmemeli.

    ve kesinlikle bu durum sözlüğe siyaset girmesi konusuyla karışmamalı. sözlüğe siyaset girsin mi girmesin mi konusu ayrı bir konu. sabahlara kadar tartışılabilir. hatta ben de girebilmesi yönünde tarafım bunu açıkça belirteyim. ama bireylere direkt olarak edilen küfür ve hakaret konusundaki durumlarda olayın rengi tamamen değişiyor. herkesin sağlıklı ve sakince düşünüp, sorumluluk bilincinde davranıp buna yakın görüşler çıkaracağına eminim.

    edit: şunu da ekleyeyim küfür ve hakaretten 2 kez uzaklaştırma aldım sözlükten.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın