• 3
    fenerbahçe'nin kaybettiği her maçtan sonra klasik olmuş söylemleri 14 haziran 2009 efes pilsen fenerbahce basketbol macindan sonra da ısrarla ve bıkmadan tekrarlamaya devam etmektedir. neymiş; federasyonu onlar getirmiş , istedikleri zaman gönderirlermiş, bik bik bik , cik cik cik, yıllardır aynı hikayeler. 15- 20 sene önce de başka yöneticileri yine aynı şeyleri söylüyorlardı, bugün de aynı, sanırım 20 sene sonra da aynı olacak. herhalde hazımsızlık kalıtsal bunların bünyelerinde.

    --- alinti ---
    murat özaydınlı sert konuştu

    olaylı efes pilsen-fenerbahçe ülker beko basketbol ligi plaf-off final serisi 5'inci maçının yankıları sürerken karşılaşma sonrasında sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı murat özaydınlı'nın fenerbahçe tv'de yaptığı açıklamalar geceye damgasını vurdu..

    efes pilsen'in ''bu sene de şampiyon olamazsak şubeyi kapatıyoruz'' diyerek basketbol federasyonu üzerinde baskı kurduğunu ve hakemlerin bu yüzden özellikle son 3 maçta ''yanlı'' düdükler çaldıklarını söyleyen özaydınlı şöyle konuştu;

    -''unutulmasın ki fenerbahçe 30 milyonluk bir camia.. bu federasyonu biz nasıl getirdiysek, aynen indirmesini ve göndermesini de biliriz.. insanın sabrını zorlamasınlar.. final maçlarına baştan beri çaylak ve yetersiz hakemleri veriyorlar. bunu bence bilerek yapıyorlar. seride 2-0 öne geçtikten sonra inanılmaz işler olmaya başladı. abdi ipekçi'de de bu takımla 2 maç oynadık. ikinci maçta bizi hakkıyla yendiler, alkışlayıp gönderdik.. buraya geliyoruz bir sürü olaylar. efes'in antrenörü ergin sürekli hakemlere itirazda.. kaya baştan beri her maçı geriyor. ama bakıyoruz ikisine de bir tane teknik faul yok.. oyunun en kritik yerinde faul atışlarında kaya, semih'e dirseği vurup dağıttı ve ribauntu aldı. sonrasında da sayıyı attı. bize 3 sayıya patladı..''

    son maçın hakemi fatih söylemezoğlu'nu da eleştiren murat özaydınlı, ''fatih gözlük kullanıyor ama bence gözlükle de görmüyor. gözlüğün camlarını silsin de görsün.. bu hakem daha önce yönettiği bir efes-banvit maçında banvit aleyhine tam 17 teknik faul çaldı. bu işi bu kadar biliyor yani. kötü bir hakem.. getirmişler şampiyonluk maçına veriyorlar'' diyerek konuşmasını noktaladı.

    --- alinti ---

    http://www.hurriyet.com.tr/...11868588.asp?gid=229
App Store'dan indirin Google Play'den alın