• 6312
    eskiden sabah açardım, akşama kadar açık kalırdı ve her fırsatta yazılan bütün entryleri okumaktan zevk alırdım. sol tarafı yenilediğimde her üste çıkan yeni başlık benim için yeni bir konu demekti ve bunu beklerdim keyifle.

    galatasaray maç kaybettiğinde, ortam gerginleştiğinde bile bir tadı oluyordu. konumuz galatasaraydı ne de olsa ve burası da galatasaray sözlük.

    ama artık boku çıkmaya başladı ne yazık ki. ilkönce açılan nba başlıkları, sonra açılan saçma sapan diğer maç başlıkları. yahu kim neyin peşinde. bakıyorum nba'deki maç başlıklarına entry girilmiş, akabinde aynı yazar tarafından aynı dakika içinde bir başka entry girilmiş. bilgiler ikiye bölünmüş iki ayrı entryde yazılmış. amaç ya entry sayısının fazla gözükmesi ya da büyük çoğunluk tarafından siklenmeyen, bırakın entry girilmesini başlığına bile tıklanmayan bu başlıkların yanında (2) yazılması. her iki durumda da hoş değil, her iki durumda da samimi değil.

    sonra bilmem ne ligi maçları. resmen sidik yarışı. bak ben daha uzağa işiyorum. o arkadaşlarda kendi tepkilerini "sözlük anayasası" içinde böyle gösteriyorlar.

    sözlük iyice başlık ishaline döndü, sidik yarışına döndü. olan galatasarayı ve dünya spor gündemini takip etmeye çalışan, bunları konuşmak isteyen "sessiz çoğunluğa" oldu. umarım en kısa sürede eski haline döner sözlük. çünkü burası en az yazmak kadar okumaktan da zevk alına bir yer(di).
App Store'dan indirin Google Play'den alın