• 12137
    kazan maçı eurocup'taki en zorlu maçımız çünkü bütçe ve kadro olarak bu organizasyonun en güçlü takımı konumunda. hava koşulları da biraz tedirgin edici, kar yağışı var, bugün ve yarın ama taraftarımızın bizimle birlikte olması bize güç verecek. çünkü hem maçı kazanmak istiyoruz hem de biraz da fark yakalamak istiyoruz ki daha sonra bize avantaj sağlasın. burada da tabii ki taraftar desteği devreye giriyor. bu sezonu bunu sadece lokomotiv kuban maçında yaşayabildik. hedef maçlar zorlaştıkça salondaki atmosferi de ağırlaştırmamzı gerekiyor. burada da görev taraftarımıza düşüyor"

    "kendimize çok güveniyoruz. hedeflerimiz belli, şampiyonluk hedefliyoruz ve normal ligi de birinci sırada bitirmek istiyoruz. bu doğrultuda da ilerliyoruz. şu anda sıralamada bir puan farkla beşinci durumda olmamız benim açımdan önemsiz. ikinci devre üstümüzde yer alan takımlarla kendi sahamızda oynayacağız ama bunu avantaja çevirmek için de taraftara çok görev düşüyor. biz deplasmana gittiğimiz zaman yaşadıklarımız ortada. karşıyaka ve keza bandırma'da banvit önünde. bizim de benzer atmosferi burada yaratmamız lazım ki iç saha avantajımızı kullanıp ligde bütün maçlarımızı kazanarak normal sezonu lider bitirelim"

    "arroyo çok tecrübeli, kapasiteli bir oyuncu. takıma çok büyük katkı vereceğini düşünüyorum. nitekim geldikten üç sonra çıktığı maçta da kalitesini hemen gösterdi. ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacaktır"

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın