• 19
    sonuna kadar destekledigim kampanyadir.

    nedense artik hic sasirmiyorum bazi seylere. ihaleyi yine bizim cocuklarin uzerine birakmislar. her yerde oldugu gibi. nedense hep biz dayak yiyoruz polisten, baska stadlarda olmayan uygulamalar bizim stadimizda oluyor misal, hayvanmisiz gibi muamele goruyoruz.

    burada tribun emekcisi, ultraslan falan muhabbetine girmeye gerek yok. bu adamlarin iceride olmamasi gerekiyor. ne suclari olacak allah askina ya, adamlar deplasman yasagi olmasina ragmen 500 kisi baskina gelmis. vandallik, hayvanlik burada asil neyin sportmenligi? herifler olaydan sonra twitter`a girip cimbomlunun engellisi olmaz dayaktan mahrum birakmamak lazim diye haykirdilar, ovunduler yaptiklari isle. ama onlar sucsuz, sazan gibi bizim yonetim aciklama pesinde kosuyor.

    her neyse, galatasaraylilarin galatasaraylilara bu kadar uzak durmasinin nedeni ultraslan`dir, onlarin kafa yapisidir ama bu konuda bence butun taraftarlarimiz birlik olmali, yapilacak ne varsa yapmali. bizim cocuklari iceriden cikaralim, sonra diger meseleler nasil olsa tartisiladurur, sorun yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın