• 14
    her galatasaraylı taraftarın katılması gereken mail kampanyasıdır.

    abuk subuk yazan 1-2 tipe uzun uzun yazasım vardı ama kaçtı lan. bu tribün zaten biraz da böyle sırf bık bık bık konuşan ama başka haltlar yaramayan koca karı tiplerden çekmedi mi senelerce?

    ya arkadaş, susun ya da bisiktirin gidin! zate tribünde yoksunuz, ki zaten tribünde olsanız bu gözaltına alınan çocukları tanırsınız. ulan şu alemde galatasaray tribüncüsü kadar yalnızı yok ulan yok! camia ayrı dışlar alaylı oldukları için, yönetimi dışlar, tribüne haim grubu dışlar. bu çocukları tanısanız biraz, galatasaray'a zarar vermeyecek kadar adam akıllı olduklarını, armaları için cehennemin dibine kadar gidebilecek yürekte olduklarını bilirsiniz, ki bu çocukları tanımanız için sizlerin de biraz tribün çocuğu olmanız gerekiyor.

    yok lan yok, konuşun sadece.konuşmaktan başka bir sikin başına tarak olmadınız yıllarca şu tribünde. hani bizim tribünde bir küskünler ordusu varya, işte o küskünler hakikaten delikanlı adamlar. tribünde yanlışa yanlış demeyi tribünde dile getirebilecek kadar yürekliler, bunun sonucunda ağır krşılık ve yaptırım bulma ihtimallerine rağmen. bir de geri kalanlar var, sadece konuşan koca kar tipler işte...ama genelde sanalda ya da sığ köşelerde, yüreksizce!

    bisiktiringidin lan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın