resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2094
    aslinda hersey cok net..

    hakan balta 10 uzerinden 7 bir sol bek. yani pozisyonunda world star degil ama mesela kendi milletinin en iyi sol beki falan filan, fifa fm cm gibi oyunlarda degeri ortadadir. transfermarket degeri de 5.5m eu.

    ama buraya kadar ki kisim internetten bir arastirmayla dogrulayabileceginiz yazili cizili kisim.

    simdi bir de iceberg in gorunmeyen tarafina bakalim.

    s:bu adam kac yasinda?
    c:29 yasinda

    s:bu adamin fizigi nasil?
    c:profesyonel futbolcu oldugu icin duzenli antreman yaptigindan fizik & kondisyonu hepimizin 10-20 misli üzerinde(bu kısım bircok futbolcu icin gecerli)
    fark nerede bu adam aynı zamanda ideal bir boya genis omuz ve gogus bolgesine sahip. yani guclu ve sokakta gorsek adama bak deriz ama aynı zamanda kondisyonu da ust duzey. 3 kisi kavga etsen 3 arkadas kosarak bile kacamazsın bu heriften:)

    s:yakısıklı mı?
    c:yakısıklı. (hele kendisini cekemeyen internette atıp tutan eziklerle karsılastırılsa, bir kızın net olarak bu erkekse digerleri ne diyecegi turden)

    s: aile hayatı nasıl?
    c: kendisini cok sevdigi her halinden belli olan onun onemli gunlerinde gozyasi doken bir esi, ve iki cocugu var.(29 yasinda boyle bir yuva kurmus adamı, en cirkin kizların bile yuzune bakmadigi ezik surusuyle karsılastırmak bile zor, olm sıkıntıdan sozlukte futbolcunuza entry doseyeceginize, gidin kizlarla iletisime gecin belki sizinle evlenmek isteyecek bir kiz bulursun ama lutfen insanlari kıskanmayin)

    s: ekonomik kazancı?
    c: yılda hepimizin kazancından cok daha fazla bir rakam.

    s: bu adam bize benziyor mu?
    c: evet tipi icimizden biri gibi, yani afrikali, avrupalı yada guney amerikalı gibi degil. turkce konusuyor uzerine almanca biliyor.

    sonuc; aynı biz gibi sanki mahalleden arkadasimiz gibi, ama hepimizin cok uzerinde, dunyada 30-40 milyon taraftarı olan ulkenin en buyuk spor kulubunde herkesin tanidigi bir futbolcu.
    sonuc 2; yabancı hayranligi falan deniyor ya, oyle degil aslında,yabancilar bizden biri yani mahalleden biri gibi gelmedigi icin kıskanmama durumu var onları.

    bu adamı kıskanın, kufur edin, kendisine faydası olmayan adamın kulube mi faydası olacak zaten.

    p.s: avrupafatihi1905 duzeltti 2 cocugu varmis allah bagislasin. simdi varya bende kiskanmaya basladim :) 29 yasinda 2 cocuk sahibi olmak cok guzel birsey olsa gerek nazar degmesin. abi yok mu soyle sefil serseri hayati yasayan tipsiz dar omuzlu ozenmeyecegimiz bir sol bek mumkunse yabanci :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın