resim
Kyogo Furuhashi
Takım:Celtic
Mevki:Santrfor
Yaş:29
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 1
    20 ocak 1995 doğumludur. sol açık ve forvet pozisyonlarında rol almaktadır ve celtic'de forma giymektedir. önce 5 ağustos tarihinde oynanan ve 4-2 kazandıkları fk jablonec maçında 1 gol ile takımına katkıda bulunmuştur. dün ise iskoçya ligi 2. haftasında dundee fc'yi 6-0 yenerlerken hat-trick yapmıştır. iskoçya ligi standartlarında izlenmesi gereken bir oyuncu olabilir. kariyerinin önceki dönemlerinde japonya liginin dışarısına çıkmamıştır.
  • 4
    tam bir 3-5-2 hızlı forveti.

    celtic'in eski tottenham'ın yeni teknik direktörü postecoglou, asya pazarına hakim olduğu için celtic'e oradan baya faydalı oyuncular kazandırmıştı.
    bunlardan birisi de furuhashi.
    celtic'in 4-3-3'ünü ve güçlü baskı oyununu ilgi çekici bulduğum için bu takımı takip etmeye başladım.

    oyuncu tarz olarak düşük bütçeli lautaro martinez diyebiliriz, yaşı da var genç de değil. şuan celtic'in 4-3-3'ünde en uçta oynuyor ama bence bir pivot santraforla çok çok uyumlu bir ikili olurlar.
    savunma arkasına sürekli koşu deneyen, üçüncü bölgede tek paslarla oynamaya çalışan bir yapısı var. japonların genel bir bitiricilik sorunu var aslında ama bu adam icardi gibi bitiriyor yakalayınca, bu yüzden enteresan bir oyuncu.
    çok gezgin, çok hareketli, fırsatçı ve yüksek şiddetli prese de uygun bir oyuncu.
    serdar azmaoun'u bu şekilde yazmıştım, bu da benzeri stilde bir oyuncu.

    kolay kolay da transfer yapacağını sanmıyorum, celtic efsanesi olma yolunda gidecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın