• 1
    sevgili erden bey,

    sizinle aynı yaşta olan, galatasaray'ın yükselişini en yakın yerden gören ve gençliği galatasaray'ın başarılarıyla geçirmiş bir insan evladıyım.

    çok üzüldüğümüz zamanlar da oldu ama genelde sevindik, neredeyse başarının sıradanlaştığı zamanları yaşadık.

    çocukken hep parçalı forma giymeyi hayal ettik, prekazi diye, tanju diye bağırdık, sonra hagi olduk, hakan diye bağırdık...

    galatasaray forması giyemedik ama galatasaray'ın parçası olmayı hayal etmeyi hiç bırakmadık.

    30'lardan sonra da hep yönetimleri gözlemledim, yönetici olsam ne yapardım diye düşündüm. galatasaray'ın parasıyla transferler yapan ve bununla kendi reklamını yapan da gördüm, komisyon alanını da duydum. birilerinin yakını olduğu için kulüpte işe girenleri de gördük.

    burada da yıllardır yazıyorum, oyuncuları, hocaları ve yönetimleri acımasızca eleştirdim. kimsenin bu kulübü bizim kadar sevmediğini de gördüm. kimisi egosunu tahmin etti, kimisi networkü için çalıştı, kimisi otelinin işlerini halletti, kimisi de siyasilerle pozlar verdi, güç kazanmak için kullandı. en nihayetinde galatasaray'da yönetimde olmanın hiçbir zararı olmadı kimseye. çok emek veren ve iyi niyetiyle işler yapmaya çalışanlar da oldu elbette ve onları da taraftar bağrına bastı.

    ve ben yıllar sonra bizim gibi düşünen, gerçek bir taraftar ama son derece de profesyonel bir yönetici gördüm.

    dediğim gibi hagi'nin geldiği yaz spor gazetelerini de topladım, jardel'in yolunu gözledim, sneijder ve drogba için nöbet de tuttum, melo için dua ettim ama hayatımın en iyi transfer dönemini gördüm. muhtemelen de galatasaray tarihinin maliyet/kalite olarak en iyi dönemini görüyorum.

    2012 ucl'sini getiren drogba'yı 2013 ocak'ta, wesley sneijder'i 28 yaşında galatasaray'a getirmek büyük vizyondur, büyük iştir ama neredeyse 5-6 oyuncu maliyetiyle 13-14 oyuncu getirip, faydasız, travma yaşayan oyuncuları da gönderebilmek nereden baksanız çok büyük iştir.

    icardi, mertens, mata, torreira, oliviera, dubois, seferovic, rashica, midstjö, ross, abdülkerim, yusuf, kazımcan.

    maaş bütçesi 13. olan takımla aynı ve kurulan kadronun kalitesi ortada.

    transfer döneminin ortasında " taraftar bize güvensin, galatasaray'ın bir kuruşunu boşa harcamayacağız, çok kaliteli isimler gelecek, fırsatları kovalıyoruz, pazarlık yapıyoruz, para saçmayacağız " dediniz ve ne dediyseniz yaptınız.

    dilerim aynı motivasyonunuzu yıllarca taşırsınız, çünkü daha yeni başlıyoruz. avrupa'da kupa kazanan yönetici olacağınız günleri de görürüz inşallah.

    ben bir taraftar olarak siz bu çizgide oldukça hep yanınızda olacağıma söz veriyorum. muhtemelen de yalnız değilim.

    teşekkürler.

    saygılarımla.
  • 2
    sayın başkan,

    2022-2023 sezonunda başarılı olamasak bile hevesinizin, enerjinizin kırılmasına izin vermeyin. zira şimdiden 2023-2024 sezonu takımı için hazırlık yapacağınıza ve altyapıyı yeniden yapılandıracağınıza inanıyorum. türkiye'de mafyatik tiplerle dolu futbol ortamında sizin gibi beyefendi insanların olması çok güzel. "sevgi iklimi" muhakkak kazanacak ve kazandıracaktır.
    sevgiler
  • 5
    sn. başklanım,

    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı ardından canlı yayın konuşmanızda ne kadar canınızın yandığını farketmiş bir galatasaray taraftarı olarak hislerinizi paylaşıyorum. galatasaray'ın maruz kaldığı sistematik saldırı ve adaletsizlik karşısında galatasaray'ın haklarını savunmak için elinizden geleni yapacağınıza dair inancım tam. galatatasary'ın haklarını savunma hususunda işinize karışmak gibi bir niyetim olmamakla birlikte, ali palabıyık denen ahlak yoksunu tetikçinin düdüğünü astırma konusunda galatasaray yönetimi olarak fikir birliğine varıp, acil aksiyon almanızı dilerim.

    saygılarımla
  • 7
    erden bey galatasaraylı olmak cristiano ronaldo'yu galatasaray'a getirmeyi hayal etmektir. başarılı bir iş adamı olmak insanların yapılamaz dediği şeyleri yapabilmektir. sizde her ikisinin de mevcut olduğu kanaatindeyim. eğer bu ikisi de varsa var olan zorluklar yol içerisinde çözülür diye umarak yola cikmak gerekir. allah'ın da yardımıyla tarihe geçmek için bir firsatiniz var.
    (bkz: cristiano ronaldo)
  • 8
    inşallah galatasaray'ın borcuna borç katacak yaşlı oyuncuları alıp futboldan anlamayan ergen twittercı tayfayı bir haftalığına memnun etmek yerine galatasaray'ın geleceğini düşünüp ona göre hareket eder. kulüplerin başına ne geldiyse bu popülist davranışlar ve cahil taraftarı memnun etmek, şakşak almak için yapılan bol milyonlu bol seneli anlaşmalardan geldi. 1 euro'nun 20tl olduğu, gelirin çoğu tl olan bir kulüp bu alışkanlıklarından uzaklaşıp geleceğini düşünmezse birkaç yıla yerel kıyafetli bir zengine bu kulübu satmak zorunda kalırız.
  • 12
    erden ağabey;
    hayatımın en bunaltıcı dönemindeyim bir yandan mobbing yiyorum türlü aşağılamalara rağmen mesleğe devam ediyorum. sosyal hayatım bitme noktasında, hatta bitti diyebilirim. hastane sonrası direk kendimi eve atıyorum.
    asistanlık kötü, şartlar kötü ve insanlar en kötü…bunları niye yazdım? işte bu dönemdeki beni tek mutlu eden şey galatasaray.
    biliyorum bir sürü mihenk taşı var bu güzel tabloyu oluşturan ama ben size ,okan hocama ve sürekli kapalı gişe yapan taraftara özel olarak teşekkür ederim.

    takıma bu kadar destek olduğunuz için, reklam yapan işadamları yerine gerçek bir taraftar olduğunuz için çok teşekkür ederim erden başkanım.
  • 13
    sayın başkanım,

    galatasaray için maddi ve manevi elinden gelen her şeyi yaptığının bilincinde bir taraftar olarak, bu sene teknik ekip ve futbolcularımızın sahada döktükleri terlerin karşılığının ‘şampiyonluk’ olduğunu ve bunun gerçekleşmesi için yapılması gereken bazı ufak dokunuşlar daha olduğunu düşünüyorum, naçizane.

    başkanım, bizler senin ağzından dökülen her bir cümlenin doğruluğuna sonuna kadar inanıyor ve bu sözlerine göre tavır takınıyoruz. rakiplerimizin bütün bir sezon boyu yapmış olduğu her türden işlerin hesabını soracağın günü beklemekteyiz. vermiş olduğun o sözü hatırlatmak isterim.

    şampiyonluk yolunun son dönemeçlerine girdiğimiz bu günlerde, camia, basın ve taraftarda baş gösteren bu kaygılı hali ve karamsarlığı ağzından dökülecek birkaç satır ile dağıtabileceğimize inanıyorum.

    ‘biz bu sene şampiyon olacağız!’ dediğin o meşhur videoyu tekrar hatırlatırken, o videoyu bize verilmiş bir söz olarak kabul ettiğimizi bilmeni isterim. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik başkanım.

    haziranda, arenada şampiyonluk kutlamasında görüşmek üzere,

    saygılarımla.
  • 15
    sevgili erden timur öncelikle selam eder gözlerinden öperim.
    müsait olduğun zamanda resmi hesaptan bi iban paylaşırsan memnun olurum. yok bileklik satalım,yok atkı dolayalım flan geçelim bunları. hiç ekstra masrafa gerek yok. paylaşın ibanı az çok demeyelim boş geçmeyelim. şu zalımın oğlunum bonservisini alalım. zira bu gözler önümüzdeki sezon başka bir forvet izlemeyi kaldıramaz. madem ki kurdun dişine kan değdirdiniz, gereğini yapınız efendim.
  • 19
    sayın erden bey, çoğumuza göre yakın geleceğin başkanı.

    biz seni çok sevdik be. 'iyi futbol iyi oyuncularla oynanır' deyip geçen sezon * 13. olmuş anadolu takımından hallice kadroyu sil baştan yaptın. ve işin sonunda takım şampiyon oldu. bu başarı hepinizin biliyorum ama en büyük pay senin. ortaya bir vizyon koydun çünkü. hakemler bizi doğrarken yumruğunu masaya vurup takıma sahip çıktın.

    dünkü açıklamanda 'bu sezon gelir katkısı hiç alamadık' dedin. buna binaen muhtemelen çok defa cebinden de verdin.

    sana ne kadar teşekkür etsek az. hakkın ödenmez...

    edit: düzeltme
  • 23
    sayin baskan,
    cok defa dile getiriliyordur belki ama, galatasaray tv'ye ceki duzen verilse iyi olur. uydu kanali olmasinin getirisi goturusu nedir bilmiyorum ama kitlelere erisebilmek icin uyduda olmasi daha iyi olmaz mi?

    gs mobil uygulamasini 2 sene kullandim, bosa para vermisim hissiyati yaratti cunku nerdeyse hic kullanmadim. kesinlikle icerigi zenginlestirilmeli.

    ve en onemlisi yeni transferler misal icardi, havaalanindan cikista neden ultraslan liderlerinin onune birakiliyor? ultraslanspora mi transfer yapildi da bu kisiler ua atkisi actiriyor yeni transfere? hele bi de konusmalari var ki... dil biliyorlar gibi diyaloga girmezler mi, cok cirkin bir goruntu.

    vadistanbul ile stad arasindaki patika konusunda kimin emegi varsa tesekkurler, sagolsun.
  • 24
    erden abi,

    sosyal medyada bize yazılan mateus cardoso lemos martins'i lütfen almayalım. nicolo zaniolo satılacaksa gene satılsın ama yerine menajer itelemesi adam almak ne sana ne de bize yakışır. zaniolo'yu sattıktan sonra milot rashica ve bir tane de scout transferine tamamız. tete olayının daha shakhtar donetsk tarafı da var. tete sözleşmesini tek taraflı fesheden birisi, benzerini oğulcan çağlayan'da yaşadık. bu sefer oğulcan'da olduğu gibi cüzi bir miktar ödeme de olmaz, çift haneli ödeme isterler. her şeyi bir kenara bırakırsak tete kötü oyuncu erden abi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın