• 1
    ali koç ve aziz yıldırım'ı bile barıştırıp ciyak ciyak bağırtan ikili. ülkenin en büyük sermayesinin şu iki adamı deviremediği için yapmadığı algı, başvurmadığı çirkeflik kalmadı. hala daha galatasaray taraftarları en küçük şanssızlıkta ikisinin de üzerine çullanıyor. biri 35 milyona sağ bek satar, gelen parayı kullanmasına izin verilmez. kendi genel kurulunda cenazesinin olduğu gün terbiyesizce ithamlara maruz kalır. diğerinin her maçı hakemlerce doğranır, sahada futbolcularının yemediği dayak kalmaz, rakibinin hocası onu övmeyin beni övün diye mobese görse konuşur, kerameti sadece bir futbolcuyu bir yerden alıp bir yere koymak zannedenler kendisini kalorifercilerle kıyaslar. bütün bunlara rağmen kırmadık rekor yenilmedik rakip, ezmedik takım bırakmaz. her iki adam da henüz 40lı yaşların başlarında. 20 sene bu adamların yönettiği bir galatasaray'ı hayal edin ondan sonra suyun kirli tarafının maşalarının söylemleriyle bu adamları linç etmeye kalkın.
    dokunmayın. dokundurtmayın. bu adamlar bizim geleceğimiz.
  • 2
    erden timur'un okan buruk'un başarısına ayak bağı olduğu ama yerine geleceklerin ekonomik bağımsızlığını holdinglere bağlamışların daha fazla ayak bağı olma ihtimali olduğu içi ehven-i şer olan ikili. erden timur'un en büyük başarısı yurtdışından hoca bulamayıp okan hoca ile anlaşmaktır. hayalimdeki ikili ünal aysal ve okan buruk ikilisidir. ünal aysal gibi dominant bir başkan bir daha bulamayacağız. adam twitter kapatıldığında hükümete posta koymuş, ulusal uluslararası her yönetimde adamı, ilişkileri olan bir başkandı. okan hoca gibi uyumlu bir karakterle yıllarca çalışırdı. ünal aysal'ın federasyonsal iki eksisi oldu biri geldiğinde süper final oynatılması ki bunu da yayın gelirleri artacağı ve kulübü büyüteceği için normalde de kabul ederdi, diğeri basketbol finaline atanan tetikçilere karşı takımı sahadan çekmesi hakemleri dğeiştirmeyip bir de saha kapatma almamızdı. erdem timur'a en büyük çağrım iyi bir galatasaraylıysa ünal başkan'ı başkanlığa ikna etsin ve yanında asbaşkan olup kaliteli bir başkanlık stajı yapsın.
  • 3
    3 yıllık planlamayı bazılarına övdüren ikili.

    nasıl bir garabetten kurtulduğumuzun farkında değiller. bugün yola en sağlam şekilde devam ediyorsak vasat oyuncu düşmanı okan buruk ve vizyoner erden timur sayesindedir. yerlisi yabancısı farketmez, hangi büyük takım olursa olsun o bataklık ve kadro enkazından kolay kolay çıkamazdı. bu ikilinin ‘kolay yapılabilir’ gösterdiği şey sayesinde o planlama gayet doğalmış gibi gösterilmeye başlandı.
  • 4
    sırf şu real lobisini yıkmak için bile uzun seneler kulüpte kalmalilar. geçen sene limit problemi varken şampiyonlar liginin grup aşamasındaki en zevkli ve cesur top oynayan takımlarından biriydik ki simdi limit problemi yokken adam gibi düzgün transferler ile oyunumuzu skora da yansıtabiliriz. öyle paranın tek başına yikabileceği bir lobi değil bu real lobisi. maddi güçten daha büyük bir güce ihtiyaç da var; aşk. evet, okan buruk, erden timur, icardi, torreira, barış gibi kulübe aşkla bağlı işlerini tutkuyla yapan insanlar sadece real gibi bir canavarı yikabilirler.
  • 5
    kulübün limit probleminin ortadan kalktığı bir dönemde takımın futbol şubesinden ya ünal aysal sorumlu olacak ya da mehmet özbek-cenk ergün ikilisi. erden timur'un geri çekileceği her yer konuşuluyor. yani kolayca harcanabilecek milyonlarca euro ve verilebilecek pahalı kontratlar var ortada. ikisi de bir sürü oyuncuya ciddi ve uzun kontratlar vererek ilerlemeye müsait profiller. hatta bonservisli oyuncu alıp, oyuncuya da imza parası vermeyi başarabilecek insanlar.

    bizim kulübümüz ilginç bir kulüp, 2 senelik bir başarının ardından ya yönetimi sapıtır, ya da yeni figürler başarıdan gelen payın artması ile ortaya çıkar. piyango çıkan adamın akrabalarının birden artması gibi. para bitince kimse yanaşmaz. mevcut teknik düzen, üstyapının antreman tekniklerini geliştirecek donanımın artırılması ve altyapı yatırımları ile devam etmeli. okan buruk ve ekibi altyapılara da sirayet edecek şekilde genişletilmeli ve okan hocanın oynatmaya çalıştığı futbol oyun uygun oyuncu sayısı artırılarak devam ettirilmeli, ancak kim gelirse gelsin illa bir yerleri bozmak ve kendi bildiğini okumak istiyor. en nihayetnde derdi sahadaki başarı ve başarının sürekliliği olan insan sayısı maaleef çok az. yönetsel tarafta hakim olmayı herkes daha çok önemsiyor ve bu yüzden işler kötüye gittiğinde kimse ortalığa çıkmazken, takım burnunu kaldırdığında tekrar ortaya çıkıyorlar.

    kısaca mevcut saha düzeni ve florya bozulmamalı, geliştirilmeli. kendi istediği adamlar ile değişl kulübe faydalı olanlar ile çalışılmalı...
  • 8
    19 mayıs 2024 akşamı türlü türlü saçmalık dolu söyleme maruz kalmış ikili. fenerbahçe’nin korkulu rüyası, galatasaray’ın haksız rekabet unsuru olmuşlardır. birinin kurduğu, diğerinin yönettiği takım 2,56 puan ortalamasıyla üstüste 2. şampiyonluğa yürümektedir. dünya futbol tarihinde böyle bir ortalamaya rastlamak pek mümkün değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın