resim
Alan Shearer
Görev:Geçici Antrenör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:İngiltere
  • 59
    kendisinin ciddi fanları tarafından linç edilebiliz belki, ama doğru konuşmak gerekirse kişilik olarak türkleri pek seven bir futbolcu değildir. fanları kusura bakmasınlar bu konuda. milli takım için de daha önceden "avrupa'nın en yeteneksiz takımı, nasıl bu konuma kadar geldiler şaşırıyorum" gibi söylemleri olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

    demba ba konusuna gelirsek, adamın söyleyiş tarzında şer var. "ehuehu türkiye'ye ancak tatile gider" bu ne demek şimdi? "demba ba'nın kariyeri açısından primier lig'den ayrılacağını zannetmiyorum" dese eyvallah. ama bu dalga geçer tavırın tek bir açıklaması var. adam bariz bizlerden hoşlanmıyor.

    ayrıca; demba ba benimde çok istediğim, beğendiğim bir futbolcu. hatta daha geçtiğimiz sezon bitmeden, önümüzdeki sezon alınması konusunda bir entry girmiştim. ama kardeşim bu adam bir jardel veya bir anelka değil.

    bu ülkeye jardel gibi anelka gibi dünya starları geldi. demba ba bu isimler yanında kim? ne gibi bir kariyeri var ki, türkiye'ye gelemesin. kaldı ki newcastle united primier lig'de oynayabilir ama galatasaray'dan daha büyük bir klüp değil. neden bu transfer gerçekleşmesin sevgili shearercığım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın