• 175
    herkes yorum yapmis ben de yapayim. oncelikle futboldan gercekten anlayanlari ayri tutmak lazim. onlari takdir etmek lazim cunku futbolu bildigini iddia eden cogu erkek bile kufur etmekten baska bir sey bilmez. ulkemizde durum bu cunku. 3-5 bilindik laf soyler, isler kotu gidince kufur eder insanlar. bunu kadinlar yapinca erkeklerden daha da kotu oluyorlar. bu yuzden kufur kadina hicbir sekilde yakismiyor. yani kufur eden kadin kafadan iticidir.

    bir de futbolu az ya da hic takip etmeyen kadin profili var ve ulkemizdeki kadinlarin ben diyeyim yuzde 60, siz diyin yuzde 80'ini olusturur. derbi ve sampiyonluk gunleri ortaya cikip kazanan tarafta olduklarinda "nasil koyduk, ehehe yendik olum/kizim siziii, en buyuk biziz.." tarzi seyler soyleyip, kaybettiklerinde ise "bnne be slk, hem ben futbolu napicam bana para mi kazandiriyor, siz yendiniz de ne oldu sanki, 22 kisi bir topun pesinde kosu...." iste bu tarz kizlar, kadinlar bir zamet yok olsun. gozukmesin. twitter'da, facebook'da sacma sapan seyler paylasmasin. bir seyler yazacaksa da adam akilli seyler yazip hem rakibi hem de kendi taraftarini deli etmesin. ben rakibime bile acirim boyle kizlarla muhatap olmak zorunda kaldiklari icin. ozellikle de fenerbahce'nin kadin taraftarlari boyledir. kufur, hakaret, her seyi soyler bunlar. boyle bir kadin zaten cogu erkegin gozunde aninda duser. kasar damgasi vurmayalim ama davranislari tam bir kasar davranisidir.

    kadin taraftar olur mu? elbette olur. bir zahmet kufur etmesinler, kaba konusmasinlar, agiz dalasina girmesinler gereksiz insanlarla. kadin dedigin kiymetlidir arkadas, erkekten farklidir, erkek gibi davranirsa ne farklari kalir ki? yalniz bu bahsettigim kotu huylar erkekler icin de gecerli ama yine kadinlara oranla daha az goze batiyor. erkeklerde ise cahil cahil konusanlar ayni derecede itici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın