• 8
    rıza çalımbay için sarfettiği söylenen sözler gerçekse, cidden ayıp. lakin bence daha büyük ayıp ya da hadsizlik diyim, ultraslan'ın yaptığıdır.

    tamam eyvallah. iyisiniz, hoşsunuz. bu sene hiç olmadığı kadar aktif ve başarılısınız. takdir ediyorum. büyük bir gelişim içinde ultraslan. özellikle de üni tayfasının destekleriyle büyük yol aldılar. lakin, abicim siz kimsiniz her olay sonrası yönetime yönelik bir basın açıklaması yapıyorsunuz ya? ultraslan, bağımsız bir taraftar topluluğudur. o kadar. misyonu ya da vizyonu yönetimin iç işlerine karışmak olmamalı. kulübü yöneten adamlarla içli dışlı bir muhabbet içine girmeleri açıkcası beni rahatsız ediyor. bu rahatlı nerden geliyor kardeşim?

    dediğim gibi, serdar beyin söylediği söylenen sözler gerçekse çok yanlış olmuş. biz galatasaraylılar, galatasaray terbiyesini sonuna kadar yaşatmaya çalışan insanlar bunu asla tasvip etmiyoruz. zaten galatasaray kültüründe böyle şeylere de yer yoktur. manasız, gereksiz bir polemik içine girilmiş. keşke iç sahada olsaydı da bu hafta maç, rıza hoca için bir pankart falan açılabilseydi. güzel olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın