• 46
    58. madde için girişimlere başladığını açıkça gördüğümüz spor bakanı...

    tff başkanı açıkça söyledi: ''ben burada olduğum sürece 58. madde değişmeyecek.'' şimdi bu beyana rağmen 58. madde değişirse, siyaset spora müdahale etti diye ortalığı inletmemiz lazım. artık bir şeyler yapmamız lazım arkadaşlar. oturduğumuz yerde lak lak etmekle olmuyor.

    şimdi bakıyorum, şike söz konusu olunca vır vır vır vır vır vır konuşuyor bu adam. oysa ülke sporunda sorun üstüne sorun, aksaklık üstüne aksaklık, eksiklik üstüne eksiklik var. bir konu hakkında da çıkıp, ''arkadaş, şu şu problemlerimiz var, bunları da şu şekilde çözmek için çalışıyoruz.'' demiyor. oturmuş koltuğuna, işi gücü ''şikecileri nasıl kurtarsam?'' olmuş.

    sporu yönetenler mafyayı nasıl pışpışlasak derdindeyken, gazeteler de her olimpiyatta ''niye derya büyükuncu gitti yine?'' yazsın daha. suçlu hep derya büyükuncu. aman sormayın sporun başındakilere, ''niye yüzücü yetiştiremiyoruz, niye yıldız futbolcu yetiştiremiyoruz, niye kış sporlarında bir hiçiz, niye genç diye övündüğümüz ülkemizden acınası sayıda sporcu çıkıyor, çıkanlar da nitelikli eğitim alamadıkları için parlayamıyor?'' diye... anca ''bu hapis cezaları çok fazla, yazık, çolığu çocuğu var bu adamların'' diye yazılar yazın, anca şikeciler ceza almasın diye kamuoyu yaratın ezikler, maşalar, kolpalar sizi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın