• 368
    kafası farklı çalışan yazar, bundan gurur duyuyor. gurur duysun, bana ne. ama her zaman olduğu gibi artistik yazı yeteneğiyle, espri örtüsü altına sakladığı hakaretlerin görülmeyeceğini sanması da sanırım kafasının farklı çalıştığına inanması kaynaklı.

    bir de özür özür diye tutturmuş ya, şikayetçi entryi http://gss.gs/806483 okursa, orada hak edenden özür dilediğimi görür. kriterimiz hak edilmesi. anladikos?

    gelelim özür istediği konuya. kafası farklı çalışıyor ya, (aslında ben hepinizden zekiyim demek istiyor da diyemiyor), nasıl oldu da orada bahsedilen cimbombastic denen yazarın kendisinin eski bir yazar olduğunu beyan ettiğini unuttu. tamamen kendi ifadesidir cimbombastic'in. eski bir yazarın şimdi niye sözlüğe döndüğü hakkındaki tahminlerini yazıyorum. anladikos?

    sonrasında, cimbombastic'i destekleyenlere bakın demek, nerede aykırı adam varsa onu destekliyor demektir. anladikos?
    kocaman adama türkçeden türkçeye tercümanlık yapıyoruz. herhalde kafası bizden farklı çalıştığı için.

    sonra, arkadaşlarım diyor ya, arkadaşlarıma iftira atan diye suçluyor ya beni. cevabını kırmızıev türkçeden türkçeye sözlükle yukarıda verdim. hakikaten arkadaşmış bunlar, en azından meslektaşmış. ben entryi yazdıktan sonra öğrendim. nereden bilebilirim, merak da etmem zaten kim kimle meslektaş, ne iş yapıyor falan diye.

    arkadaş, iyice azdığında diline doladığı laflardan biri zirveler. yok captano tanrı yerine mi konuyormuş, ateiste bağlamasınmış. bu nasıl bir farklı kafa çalışması lan böyle. ne içiyorsun, içiyorsun olmaz, ne kullanıyorsun. zirvelerde ne yapıldığını sanıyorsun. hakikaten sıraya girip elimi öpüyorlar, çekilebilirsin denmeden gidemiyorlar, otur diyorum oturuyorlar, kalk diyorum kalkıyorlar, yat diyorum yatıyorlar mı sanıyor. bira, çerez, cips, soğanlı köfte ekmek için görevliler mi var sanıyorsun. ulan diyelim hepsini yaptım, çiş işini nasıl yapıcaz. böyle soğuk havalarda 1 kutu bira 3 kere işetme gücünde. kölelerim a pardon müridlerim mi işetiyor beni sanıyorsun. arkadaş bu zirveler bazılarına neden bakıyor hiç anlamıyorum. neyin peşindesiniz, delikanlı gibi çıkıp söyleyin, kıvırmayın. ve her captano ve zirveler lafını ağzınıza aldığınızda, zirvelere bugüne kadar gelmiş yüzlerce galatasaray sözlük yazarını küçük düşürmeye çalıştığınızı unutmayın. evet çoğul, çünkü zirveleri ağzına dolayan tek kişi değil.
    bir de ekleyeyim, öyle bir hava oluşturuyor ki, sanırsın sözlük zirveleri olmasa captano olmazdı. ah be abicim, zirveleri yaptığımız yer, benim uzun yıllardır takıldığım yerdir. orada sözlük yazarı kadar tribünden dostlarım da var. ama art niyetli olursan, amacın her şeyi çarpıtmak olursa başka yazarsın tabii.

    yeri gelmişken, zirveler çok keyiflidir. bizzat nkfvas kendisi katıldığı için görmüştür, insanlar tanışır ve muhabbet eder. ben sözlükte çok sert kapışmış adamların ilerleyen dakikalarda sarmaş dolaş olduklarını çok gördüm. fırsatı olan zirvelere gelsin, sözlük yazarlarıyla tanışsın. tanırsan empati kurman daha kolay olur.

    şimdi, görüldüğü boşun boşu, saçmanın saçması fikirleri olan biridir nkfvas. iyi galatasarylıymış. hımmm, kim tespit ediyor, kim üfletiyor da ölçüyor acaba kimin iyi kimin kötü galatasaraylı olduğunu. bu sözlükte yazan herkes iyi galatasaraylıdır, başka bir takımın taraftarı olduğu kanıtlanana kadar.

    ulan yine gereksiz yere uzun yazdım. vallahi kullandığım her harfe, her noktalama işaretine acıdım. bir tek kelimeler arasındaki boşluğa acımadım, komple boş bırakmak lazımdı aslında. benim o kadar vaktim yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın