• 1647
    geçen senesi tertemiz geçtiği için, geçmişteki bazı iddialarla "şike olaylarının" içine çekilmeye çalışılan klübüm. hemen medya da "şike" iddialarını destekler nitelikte başlıklar atmaya başladı. fakat hiç kimse "teşvik" ve "şike" arasındaki farktan ve olayın nisan ayında çıkan yasadan yıllar önce olduğunun iddia edildiğini söylemiyor bile. iddialar gerçek olsa bile, fb ve gs arasındaki iddialar arasında dağlar kadar fark olduğunu kimse söylemiyor.

    yani iddiaları oldu bittiye getirmeye çalışıyorlar. fbde başkan ve yöneticiler hapiste olmasına rağmen, mehmet ali aydınlar "kupalarını alırız" dememişken, konu galatasarayımız olunca daha ortada fol yok yumurta yokken "alırız" diyebiliyor. resmen pisliğin içine çekmeye çalışıyorlar bizi. umarım yönetimimiz yeterince güçlü ve dirayetlidir.

    belki tff galatasarayımız ile ilgili iddiaların ortaya atılmasını bekledi karar vermek için. neden olmasın? m. ali aydınların son açıklamaları ne kadar taraflı olduğunu gün gibi ortaya koydu zaten. haksızlığa uğratılma ihtimalimiz var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın