• 1646
    yıllardır hazmedilemeyen tek büyük. her soruya cevabı olduğu için sıkıntı yapıyor bazı bünyelerde hadi başlayalım soru cevaplara.

    -ankaragücü 8-0 haaa şikeciler sizi.
    + kardeşim ankaragücü o sene bizden 12 beşiktaştan 11 gol yedi kaldıki son maçta biz 2-0 yensekte şampiyonduk hani beşiktaş tan 1 fazla attık diyemi şikeci olduk saçmalamayın.
    -ergun gürsoyun olduğu yerde şike vardır ulan ergun gürsoy'lamı yatıp kalktın pezvnk.

    - haluk ulusoy dönemi 4 sene şampiyonluk hakem şike işteeeee.
    + lan amip o senelerdeki futbola baksana karşımızda ne milan ne real ne juve kimse duramıyordu şekerspor fener bjk mi duracaktı
    - yeeeeaa şike işte olmmmm ufea da tesadüf iştee.

    - denizli maçı kardeşim 16 dakka uzadı o sezon hakkımız çalındı
    +lan allahtan korkmaz kuldan utanmaz o sene yi inceleseler anelka lar nobreler eller kollar haksız penaltılar şakamısınız lan. hem 16 dakika uzayan maçta siz 1-0 gerideydiniz maç size dönebilirdi
    -yeaa anelka nobre tutturmuşunuz elle faulle penaltıyla yok öle bişi işte şikecisinizzz.

    vay arkadaş herkez ortaya bi idda atıyor ya alın bir iddada ben atayım. son 10 sene kadıköy derbilerimiz incelensin eğer 1 tane lehimize verilen haksız bir kart, gol, penaltı ofsayt varsa ben de alex gibi futbolu bırakırım halısahaya bidaha çıkmam hatta donla gezerim istiklal caddesinde. fenere gelince 10 seneye gerek yok geçen seneye inelim alex in ofsayttan attığı gole yada yere düşerek aldığı penaltıya hatta keita ya yapılan faulun geç verilmesi ve gelen yumruk ardından kırmızı kart. sonuç 3-1 ee iki gol bedava zaten hadi araştıralım 10 senelik maçları izleyelim tek tek bulan bana yollasın haksız kararı bende istiklale doğru yola çıkayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın