• 2
    kişisel görüşünü belirten hiç bir yazara yapmadığım hede. yalnız bazı yazar(!) arkadaşlar var ki özellikle sözlüğün belli bir kesimini geri zekalı yerine koymak, dikkat çekmek, laf sokuşturmak için, bir kısım yazarlara ulan sizin bir bok bildiğiniz yok aslında bu iş böyle demeye getirdiği için artık bir cevap vermek zorunluluğu doğuyor. özellikle son zamanda bunu özellikle yapan bir kardeşimiz var ve dikkat edin o her entry yazdığında o başlık coşuyor. çünkü istediği de bu dikkat çekmek. sen bir futbolcuyu seviyorsundur ya da futbolunu beğeniyorsundur, futbolcunun başlığına yazarsın neden sevdiğinle birlikte. sonra çok iyi niyetli bir arkadaşımız çıkar, ya neden bu kadar sevildiğini anlamadığım, bir bok bilmeyen, bir boka yaramayan futbolcu, hani siz seviyorsunuz ama bunun bir numarası yok siz öküzsünüz benim gördüğümü göremiyorsunuza getiriyor muhabbeti. böyle durumlarda artık on/of vermenin veya mesaj atmanın bir anlamı kalmıyor. çünkü adam yazarların ve ziyaretçilerin önünde seni küçük düşürmek, cahil durumuna düşürmek için elinden geleni yapıyordur.
    ha ben çok eski bir okurum, yazar değilim. son yazar alımlarıyla birlikte sözlüğe geldim ve sözlüğün yapısı cidden değişti. bu yazar almayalım demek değil. ancak en azından denetimleri arttırsak bu forumlaşmanın önüne geçebiliriz diye düşünüyorum.

    bu boku ben de yiyorum ancak tekrar söylüyorum bazı yazar(!) arkadaşlar,kardeşler,abiler insanın sabrını ölçer derecede saldırdıkları için sabır taşı çatlıyor. kimse bir şahıs hakkında olumsuz görüş belirtme demiyor ancak olumsuz görüş belirteceksen de senden önce yazanları salak yerine koymaya çalışma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın