• 321
    yaptığı terbiyesizlikler, yüzsüzlükler, utanmazlıklar, çocuk gibi ağlamalar, divanlarda masaları ayırmalar, istifa makamını en kötüye kullanmalar, saygısızlıklar bir yana galatasaray örfü, terbiyesi görmemiş, galatasaray başkanlık makamına ve en önemlisi çalıştığı arkadaşlarına bir gram saygısı bulunmayan, daha yönetime ilk seçildiği anda bile boy boy televizyonlara çıkıp bu günlere olayları getirteceğini gösteren bir adamı başkan seçmek, sonucu nolursa olsun galatasaray'ı bitirmektir.

    arkadaşlar şunu hiç unutmayalım galatasaray türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı spor klübüdür ama galatasaray'ın övündüğü en önemli şey karakteri ve asaletedir. buna yakışmayan bir insan benim yıllardır övündüğüm takımımı yönetecekse, başarılı da olsa sevinirim ama içim kan ağlar. 4 yıldır tek amacının bu adaylık olduğunu gösteren şahıs başkan olacaksa ve bizde bunu destekleyip, mehmet başkan diye bağıracaksak alınan 1-2 kupa, 2-3 tane yıldız oyuncuyla eğer, biz boşuna mı bağırdık yıllarca;

    başarılar gelir geçer asaletin bize yeter...

    edit : bu yazım gelmiş geçmiş en ofsayt yazım olursa mehmet helvacıyı destekleyebilecek kadar unutkan ve galatasaray ruhundan yoksun kişilerden oy topladığım için kendimle gurur duyacağıma yemin ederim :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın