resim
Mesut Özil
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 350
    16 mart 2011 real madrid olympique lyon maçında takımını adeta orkestra şefi gibi yönetmiştir. mesut'u izlemek gerçekten büyük keyif, werder bremen forması ile oynarken de sahada dikkat çekici bir oyun koyuyordu fakat real madrid takımındaki görevi daha da liderlik vasfı gerektiren bir rol.

    maç sonrası yaptığı toplantıda çeyrek finalde schalke'yi istediğini belirtmiş. belki bunun sebebi sadece eski ve efsane madridli raul'ü barnebeu'da görmek olabilir fakat çeyrek finale kalan 8 takım içerisinde belki de en zayıfı schalke. yani schalke'yi kurada çekecek takım yarı final için şüphesiz avantajlı taraf olacaktır.

    ayrıca aşağıdaki haber linkini okuduğumda ben artık mesut'tan türk asıllı diye bahsedilmesinden rahatsız olmaya başladığımı farkettim. bu tartışma çok gerilerde kaldı, bırakalım onu sahiplenmeye çalışmayı. zidane juventus'u, real madrid'i başarıdan başarıya koştururken cezayir basınında zidane'dan cezayir asıllı diye bahsedildiğini sanmıyorum ben. kaldı ki mesut çoktan fikrini söyledi: ''ben kendimi alman olarak hissediyorum''

    bize söz düşmez artık, türk asıllı olduğunu her haberde yazmamıza gerek yok.

    http://www.goal.com/...B6z%C3%BCne-kestirdi
App Store'dan indirin Google Play'den alın