• 88
    tıpkı inci sözlük gibi grubun da kendilerini beğendirme ve birilerini güldürme amacı yoktur. asıl amaç kendilerinin eğlenmesidir. mevzuyu götten anlama üstadları tarafından sözlüğün amacı medyatik olmakmış gibi algılansa da hedef medyatik kişileri rahatsız etmektir. popülerlik kazanmış bir çok saldırının yanında, dinleyici kitlesi bir elin parmaklarını geçmeyen radyo programlarına da saldırılar düzenlenmiştir.

    "hakem haklı beyler", "maç var dediler geldik" sloganlarına gelirsek; bunlar espri değildir. sözlük jargonunun nasıl oluştuğunu bizzat katkıda bulunarak bilen kişiler bu sloganlardan keyif alır. bilmeyenler ise zaten taşak geçmek amacıyla kullanılan cümlelerle taşak geçmeye çalışarak zeki olduğunu ıspatlamaya çalışır. (bkz: adam einstein beyler) "cem yılmaz hiç komik değil yeaa" diyen insanlar bunların teyze oğludur.

    #55 olayına da fazla gocunmamak gerekir. biz buna gocunuyorsak 7/24 liderleriyle taşak geçilen ülkücülerin iç savaş çıkarması gerekir. zaten bizzat kendi taraftarımızın hala dalga geçmekten sıkılmadığını göz önüne alırsak pek de gocunma hakkımızın olmadığını görürüz.

    başta söylediğim gibi grubun amacı eğlenmektir ve kendilerini eğlenebildikleri doğrultuda başarılı sayarlar. başarılıdırlar yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın