resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 337
    (alinti: fotomaç'ın haberine göre; kırmızı kart gördüğü kayseri maçı sonrasında yönetimle bir görüşme yapan sambacı, takımdan ayrılabileceğini ima etti. türkiye'ye geldiği ilk günden bu yana dış etkenlerin etkisi altında kaldığını ifade eden lincoln'ün, "önce kasti tekmeler, şimdi de hakem hataları futbol oynamama müsade etmiyor. üzerime çok geliniyor. artık bunlara dayanamıyorum" dediği öğrenildi.

    'sen kafani takma'

    moralinin çok bozuk olduğu bildirilen lincoln'ü teselli etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetimin ise brezilyalı oyuncuya, "sen bunları kafanı takma. lig ve avrupa'da sana çok ihtiyacımız var yanıtını verdiği öğrenildi. ancak yıldız futbolcunun rusya ve almanya'dan gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi. bu arada, brezilya'nın ünlü spor portalı uol esporte'nin cassio lincoln'ün ülkesine dönebileceğini yazması dikkatlerden kaçmadı.)
    kaynak: fotomaç

    medya ne zamandır ilgilenmiyordu. baktılar ortalık karışık, bir de lincoln haberi çakalım tam karıştıralım ortalığı düşüncesiyle yalan haberleri yapmaya kaldıkları yerden devam ediyorlar. ulan senin yaptığının selçuk dereli'nin yaptığından ne farkı var. be ş...*
App Store'dan indirin Google Play'den alın