resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 335
    bu hafta haksiz yere oyundan atilan oyuncu. bunu ben galatasarayliyim, lincoln hayraniyim diye söylemiyorum.
    - ilk sari kartta; defans oyuncusu calimi yedikten sonra hamleyi yapiyor. topa degmiyor ve lincolne fiziki müdahelesi var. dünyanin neresinde olursa olsun hakemler penalti verir ama selcuk dereli vermiyor cünkü akrabalari nereli?

    - ikinci sari kartta; hakem faul calmis, kayseri topu oyuna sokuyor. fakat söyle bi durum var. hakem faul caldiktan sonra, topu oyuna sokacak takim hakemin düdügünü felan beklemeden oyunu baslatabilir. eger böyle yapip ta önündeki rakibe top carparsa veya bu müdahele ederse oyun devam eder. aksi taktirde topu oyuna sokacak takim, hakemden baraj isterse o zaman hakem oyunu durdurur ve diger oyuncunun dokuzonbese cekilmesini saglar. oyunda hakemin okeyi ile baslar.
    yani; verdigi sari karti amatör kümedeki 15 yasindaki hakem bile vermez o pozisyonda.

    lincoln bir hakem aptalligina kurban gitmistir diyorum. bunun da benim galatasarayliligimla alakasi yoktur. futbolu güzellestiren hangi futbolcu olursa olsun aynisini derim.

    birisi 90 dakika rakibi dövercesine futbol oynar, bir kart dahi görmez, digeri topun önüne durdu diye oyundan atilir. buna da ben her hafta yuh cekerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın