• 29
    dünyanın en basit mantığı aslında, adam kombine almış, o koltuğu kulüp ona vermiş ya da kendi beğenmiş bir şekilde, yani o koltuk onun. o maç için ya da kombine kartının süresi dolana kadar onun. en temel hakkı, senin gibi, aynen senin gibi parasını ödediği o koltuğa oturmak istemesi. ve sen bunu binbir bahaneyle gasp etmeyi kendine hak olarak görmeyi legalleştirebiliyorsun hiç düşünmeden.

    ister fakir olsun ister zengin. ister baba parasıyla alsın, ister hayvan gibi çalışıp alnının teriyle kazandığı üç kuruşu oraya yatırsın, hiç fark etmez maalesef. o koltuk ona aittir. senin tribünlerde harcadığın yılların nasıl önemi yok bu konuda anlatamam. zaten anlayamadığın da çok açık. ya da tribüne emek harcaman. bu tamamen gönül işidir ve sen bunu yaparken bu tür tepkileri de göz önüne alarak yapmalısın zaten. kimse sana destek vermek zorunda bile değil.

    bu başlıkta yazılan bazı entryler gösterdi ki, faşistliği iliklerine kadar benimsemiş ve her fırsatta bunu öne sürmeyi marifet sanan, çapulcu dolu ve ses çıkarılamayan, bu ortamda da bu yönleriyle sık sık eleştirdiğimiz ultraslandan yok aslında farkımız. ne kadar rahat biz emek verdik yıllarımızı verdik siktirsin gitsin başka yere diyebiliyoruz.

    kimin yerinden kimi kovuyorsun. bu ukalalıkla sen benim gözümde ultraslandan farksızsın. kaldı ki zaten insan gibi rica etsen gidecek belki başka yere o adam, yapması için hiç bir gerekçe yokken. ama nerde?
App Store'dan indirin Google Play'den alın