resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1701
    -haldun üstünel'den bir çırpıda vazgeçti, mutlaka vardır bilmediğimiz bişeyler dedim.
    -yapılan yanlış transfer hamlelerinde 'futbol bu, oyuncu takıma uyum sağlayamadı vs.' dedi, hak verdim, zamanında ne futbolcular gördük dedim.
    -yeni sözleşme yapacağım dediği rijkaard'ı iki gün sonra gönderdi, kamuoyu baskısına maruz kaldı diye düşündüm, çok üzülsem de kendi kendimi teselli etmeye çalıştım.
    -sahada gezinen ruhsuz futbolcular üzerinde disiplin sağlanmasında sorumluluğu hep başkalarına attı, devre arasına kadar sabretmek lazım dedim.

    etrafımdakiler 'gitmeli' derken ben savundum onu. maddi sorunlarla boğuşulan o zor günlerde çıkıp el birliğiyle kurtaralım galatasaray'ı demesini , hepimize umut aşılamasını, kararlı ve dik duruşlu hallerini hatırladım. ama...

    egemen bağış: çok çirkin bu olaylar...
    adnan polat (ezilip büzülerek, çekingen tavırlarla): nasıl telafi edebiliriz acaba?
    egemen bağış(tehditvari): artık basın açıklamasıyla özür mü dilersiniz, naparsınız bilmem!...

    bu diyaloğu gördüm televizyonda. bir galatasaray başkanına yakışmayacak o halini hiç görmeseydim keşke. galatasaray'ı asla küçük düşürmez diye düşündüğüm yıllar öncesinin dik duruşlu adamı değildi artık adnan polat. bu gerçeği bu şekilde görmek hayal kırıklığından da öteydi. adaşını savunduğu kadar galatasaray taraftarının arkasında duramadı ya... işte o an değeri kalmadı gözümde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın